GOTOVA PRIČA / Marcelo Brozović prekinuo sva nagađanja i donio sudbonosnu odluku o Interu. Trese se Milano zbog atomskog Hrvata

Image
Foto: Profimedia

Brozović bi trebao zarađivati šest milijuna eura po sezoni. To je jedna od najvećih plaća u povijesti za hrvatskog igrača

23.3.2022.
16:48
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih hrvatskih nogometnih reprezentativaca, igrač čeličnih pluća Marcelo Brozović, konačno je okončao sagu oko potpisa novog ugovora te je produljio suradnju s prvakom Italije, milanskim Interom. Klub je vijest objavio tijekom srijede na svojim društvenim mrežama uz napomenu kako je 29-godišnji veznjak ugovor produljio do 2026. godine. Atomski Hrvat priželjkivao je ovakav rasplet događaja...

Romano otkrio koliko će zarađivati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati talijanski nogometni insajder Fabrizio Romano donosi i detalje ugovora. Brozović bi trebao zarađivati šest milijuna eura po sezoni. To je jedna od najvećih plaća u povijesti za hrvatskog igrača. Prema podacima s Capologyja, to je otprilike ista svota kao ona koju je zarađivao i dosad. Calciomercato piše kako je Brozović rekao da je jako sretan što je produžio ugovor s Interom.

Image
KONAČNO /

Oglasio se najpoznatiji stručnjak za transfere: Uskoro se očekuje velika vijest vezana za budućnost Hrvata

Image
KONAČNO /

Oglasio se najpoznatiji stručnjak za transfere: Uskoro se očekuje velika vijest vezana za budućnost Hrvata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Očekivao sam ovakav rasplet'

"Stvarno sam želio ovu obnovu ugovora i klub je to znao. Nikada nisam želio razgovarati ni s jednom drugom momčadi iz poštovanja prema Interu i njegovim navijačima. Zahvaljujem klubu i ponavljam, danas sam stvarno sretan. Uvijek sam govorio svojim agentima da ne bih želio razgovarati ni s jednim drugim klubom osim ako mi Inter nije spreman produžiti ugovor", istaknuo je Marcelo Brozović i dodao:

Image
Foto: Profimedia

"Ponosan sa što sam dio ovakve jedne grupe igrača. Jesam li očekivao ovakav rasplet svoje sudbine u Interu? Jesam, jer imam sjajne odnose s klubom i navijačima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbio Real Madrid

Inače, Tuttosport je još prošlog tjedna objavio kako je Brozović odbio ideju prelaska u Real Madrid. Španjolski velikan nudio mu je i bolje financijske uvjete za potpis, no za razliku od Intera, ondje bi se trebao boriti za svoju poziciju u momčadi. Osim toga, zaključuje se u izvještajima s Apenina, prevagnula je i njegova ljubav prema klubu.

Za spomenuti kako je Brozović u Interu od 2015. godine, a s njim je u prošloj sezoni osvojio prvenstvo i superkup. Godinu ranije s Interom je bio u finalu Europa lige, a ove sezone ispao je od Liverpoola u osmini finala Lige prvaka. Za Inter je Brozović odigrao 279 utakmica uz učinak od 26 golova i 35 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo