VIDEO: / Mladi Nijemac 'posramio' Messija

Mjesto u nogometnim analima osigurao si je u srijedu navečer u Frankfurtu izvrsni 20-godišnji golman Borussije iz Mönchengladbacha Marc-Andre ter Stegen obranivši jedanaesterac Lionelu Messiju.

16.8.2012.
11:08
VOYO logo

Promašio je najbolji svjetski nogometaš svoj prvi jedanaesterac u dresu nacionalne momčadi pri petom pokušaju. Dogodilo se to u 32. minuti prijateljske utakmice u kojoj su Argentinci na kraju slavili 3:1. Mladi je junak ušao u igru nakon što je u 30. minuti isključenje zaradio startni golman, Hannoverov Ron-Robert Zieler (23). U svojoj je prvoj intervenciji na utakmici, u drugom nastupu za seniorsku reprezentaciju, Ter Stegen skinuo kazneni udarac velikom Argentincu.

http://www.youtube.com/embed/s1kUWJmqpbo Dosad je Messi suvereno realizirao sva četiri penala koja je izveo, od čega tri u prijateljskim ogledima, te jedan prošle godine na Copa Americi. S igračem više Argentinci su na kraju ipak slomili Nijemce, a Messi se za svoj promašaj iskupio u 52. minuti svojim tipičnim golom, lobavši Ter Stegena u situaciji 1-na-1. Bio je to njegov 27. pogodak u 71. nastupu za reprezentaciju. Na kraju utakmice, omaleni Argentinac je pokazao kako ima i strpljenje i za huligane. Jedan je domaći navijač utrčao na travnjak, a uljez je imao očito samo jedan cilj: pozdraviti se s Lionelom Messijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo