MANJI INCIDENT S BARCELONINE UTAKMICE PRERASTAO U SKANDAL: / Trener Katalonaca zgrozio potezom u zadnjim minutama

Image
Foto: Profimedia

Barcelona trenutno ima još većih problema od onih rezultatskih jer u svlačionici im je pravi kaos

1.7.2020.
10:05
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je na Nou Campu odigrala 2-2 (1-1) s madridskim Atleticom i izgubila korak s Real Madridom u utrci za naslovom prvaka Španjolske, a tri od četiri pogotka pala su iz kaznenih udaraca, a jedini pogodak iz igre bio je autogol.

Bila je to još jedna blijeda utakmica Barcelone i vjerojatno ključna za nastavak prvenstva jer sada Real Madrid ima sve u svojim rukama i otvoren im je put do naslova prvaka. No, Barcelona trenutno ima još većih problema od onih rezultatskih jer u svlačionici im je pravi kaos. Postoji veliki razdor između trenera Quiquea Setiena i i igrača Barcelone, a tome svjedoči i incident koji se dogodio u posljednjim minutama susreta s Atleticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

RC Celta de Vigo's Nolito (l) and FC Barcelona's Antoine Griezmann (c) and Marc-Andre Ter Stegen during La Liga match. Spain, on June 27, 2020.,Image: 536714396, License: Rights-managed, Restrictions: Spain Out, Model Release: no

Incident

Naime, Setien je odlučio iz udarne postave izbaciti Antoinea Griezmanna, prošloljetno pojačanje vrijedno 120 milijuna eura, a dodatno ga je ponizio na utakmici s Atleticom kada ga je uveo kao taktičku zamjenu u 90. minuti utakmice. Mnogi su ovo protumačili više kao incident jer napraviti ovako nešto drugom navrijednijem igraču kluba jedino se tako može i nazvati.

Setiena su odmah nakon utakmice pitali zašto je to napravio Griezmannu, a trener je samo dolio ulje na vatru. "Ne može svatko igrati", kazao je Setien i zatim objasnio svoju tvrdnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Antoine Griezmann of FC Barcelona warms up before the Spanish championship, La Liga football match between Celta de Vigo and FC Barcelona on June 27, 2020 at Balaidos Abanca Stadium in Vigo, Spain - Photo Irina RH / Spain DPPI / DPPI,Image: 537021130, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no

Objašnjenje i reakcije

"Možda nije logično da ga uvedete u 90. minuti, ali s takvim igračem uvijek mislite da može nešto učiniti. Nije lako. Ne slažem se s onim koji kažu da ne vjerujem u Griezmanna. On mi je važan igrač i samo su me okolnosti prisilile da ga stavim na klupu. Oni koji su dobili priliku od prve minute su dobro odradili posao. Znam da je Griezmannu teško i razgovarat ću s njim na sljedećem treningu, ali neću mu se ispričati. Jasno mi je da se može osjećati loše, ali ja se osjećam loše jer je on sjajan nogometaš i sjajna osoba", pojasnio je Setien.

Cijeli, možemo to nazvati, skandal, komentirao je i bivši Griezmannov trener, Diego Simeone, koji je situaciju vidio na samoj utakmici. Trener Atletica nije rekao zapravo ništa, ali time je uistinu rekao sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez komentara sam", rekao je Simeone kada su ga španjolski novinari pitali o incidentu s Griezmannom, a španjolska Marca pak piše kako Setienov potez prema Griezmannu "graniči s ponižavanjem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo