MANDŽUKIĆU OVO MOŽDA I NEĆE NAJBOLJE SJESTI: / Uskoro više neće biti glavni igrač u klubu - 'Treba nam vremena da razmislimo'

Image
Foto: Screenshot

Mandžukiću vjerojatno ne bi bilo loše niti da ostane, ali...

7.5.2020.
14:53
Screenshot
VOYO logo

Bivši reprezentativac Hrvatske i član generacije koja je osvojila SP u Rusiji 2018. godine, Mario Mandžukić, trebao je biti najveća zvijezda koja je ikada igrala u nekom katarskom klubu. Ove ga je zime tamošnji Al Duhail doveo iz Juventusa i dao mu astronomsku plaću te ga time učinio glavnom zvijezdom cijele lige.

Međutim, status bi mu se uskoro mogao promijeniti jer mu u klub, prema napisima francuskih medija, stižu Pedro i Willian. Chelseajevom dvojcu uskoro istječe ugovor, a klub im navodno nema namjeru ponuditi nove, prije svega zbog financijskih poteškoća uzrokovanih koronakrizom, pa si već sada mogu tražiti nove sredine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katarski klubovi nisu pretjerano pogođeni koronarkizom pa si mogu priuštiti još pokoju skupu zvijezdu, a dolaskom Williana i Pedra, Al Duhail bi nedvojbeno postao azijski hit.

Image
Foto: AFP, Ben STANSALL

Willian

Mandžo odlazi?

"Oba igrača već su upoznati s idejom da odu u klub za koji igra Mehdi Benatia i Mario Mandžukić", piše Footmercato. A tvrde i kako su igrači ostalo malo zatečeni ovom odlukom kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dajte nam malo vremena da razmislimo, a onda želimo pričati s klubom", poručili su navodno.

Mandžukiću vjerojatno ne bi bilo loše niti da ostane, ali nedavno se pojavila priča da bi na ljeto mogao preseliti u Tursku, odnosno u Fenerbahče, gdje bi svakako bip među najpopularnijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo