Pred utakmicu s napolijem / Mandžukićev trener potvrdio glasine o notornoj zabavi s manekenkama: 'Dobro je da smo to napravili'

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL/AP Images

Riječ je bila o večeri na kojoj su sudjelovale brojne zvijezde, a među njima i neke manekenke

11.3.2019.
14:20
Robert Anić/PIXSELL/AP Images
VOYO logo

Bivši muž hrvatske manekenke Nine Morić Fabrizio Corona u Italiji nije baš poznat po poštenju. Njegov magazin The King poznat je kao tračerski pa nije bilo za vjerovati glasinama koje su pustili o partijanju Juventusovih igrača s 60 manekenki.

No, priča je upravo dobila zaokret jer je trener Juventusa Massimiliano Allegri na jednoj konferenciji za medije priznao da je takva zabava postojala, renio je talijanski Corriere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to večera. Ja sam nogometni trener, a ne stražar. Učinili su to i dobro da jesu jer je atmosfera u klubu malo živnula. Odrasli su ljudi i znaju što im je činiti. Mislim da nam je ta večera donijela sreću jer smo nakon nje dobili Napoli", rekao je Allegri.

Iako je Corona, odnosno novinar koji je za The King pisao taj članak, ipak malo preuveličao događaj. Riječ je bila o večeri na kojoj su sudjelovale brojne zvijezde, a među njima i neke manekenke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo