MANDŽUKIĆ U 100 NAJBOLJIH IGRAČA DANAŠNJICE: / Hrvatski napadač u elitnom društvu, hvali se njegov pogodak iz finala Lige prvaka

Image
Foto: Screenshot

Ugledni The Guardian započeo je nizati stotinu najboljih igrača 2017. godine

19.12.2017.
15:15
Screenshot
VOYO logo

Na 98. mjesto ljestvice stotinu nogometaša koji su obilježili godinu na izmaku smjestio se napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Juventusov igrač Mario Mandžukić, u izboru kojeg je počeo objavljivati The Guardian. Top 10 uglednog lista bit će objavljen u petak, a tijekom utorka započelo je odbrojavanja od stotog do 71. mjesta. U izboru sudjeluje 169 stručnjaka iz 63 zemlje.

Uvrštenje Mandžukića na popis popraćeno je njegovom sposobnošću da se prilagodi pa se podsjeća da prije klasična 'devetka' u Juventusu igra na krilnoj poziciji pri čemu obnaša ulogu igrača koji pomaže, a ne onu glavnu. Hvali se posebice njegova lukavost u uvrštenju u odbrano društvo stotine najboljih u kojem ga nije bilo posljednje dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A ako vas navedeno ne uvjerava u ovo, samo pogledajte njegov fenomenalan, inventivan akrobatski pogodak iz finala Lige prvaka", poručuje se za kraj misleći na ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo