MANDŽUKIĆ TRANSFEROM PORUŠIO SVE REKORDE: / Postaje najplaćeniji hrvatski nogometaš, zarađivat će ogromnu plaću

Image
Foto: Profimedia

Gotovo pola godine mučio se u Juventusu, nije igrao, nije niti trenirao sa suigračima

23.12.2019.
8:16
Profimedia
VOYO logo

Iako se činilo da se svim silama opirao transferu u klub koji ne igra "ligu pet", na koncu je morao popustiti. Mario Mandžukić morao je prelomiti i napraviti spasonosni korak u svojoj karijeri, a to je značilo da će nastaviti s igrama u Kataru, odnosno tamošnjem vodećem klubu prve lige, Al Duhailu.

Gotovo pola godine mučio se u Juventusu, nije igrao, nije niti trenirao sa suigračima, već su gotovo svi su zaboravili da postoji, osim eto navijača koji mu tu i tamo odaju počast nekom lijepom porukom ili transparentom. Sada je preko noći, nakon silnih priča o transferu u Manchester United, Borussiju Dortmund i još pokoji klub "lige pet", Mandžukić odlučio potpisati baš za katarski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

April 10, 2019 - Amsterdam, Netherlands - Mario Mandzukic of Juventus during the UEFA Champions League Quarter Final match between Ajax Amsterdam and Juventus at Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands on April 10, 2019, Image: 425743651, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Andrew Surma / Zuma Press / Profimedia

Najplaćeniji domaći nogometaš

Mandžukić se na koncu ipak odlučio za katarski klub vjerojatno iz razloga što su mu ponudili astronimski visoku plaću. Do sada je zarađivao oko pet i pol milijuna eura, a u Kataru će dobivati čak osam milijuna eura na godinu. Time je Mandžukić postao najplaćenijim hrvatskim nogometašem svih vremena. Luka Modrić i Ivan Rakitić zarađuju oko sedam i pol milijuna eura godišnje, Marcelo Brozović dobiva šest i pol milijuna eura, Dejan Lovren oko šest milijuna, a Mandžukić ih je sada sve prešišao. Jedina je razlika što oni za kruh zarađuju u Europi igrajući vrhunski nogomet, a on u egzotičnom Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo