MANDŽUKIĆ ODLAZI IZ JUVENTUSA? / Talijani mu već pronašli zamjenu, ali i klub gdje će nastaviti karijeru

Image
Foto: AFP

Vatreni je na izlaznim vratima talijanskog velikana.

10.4.2018.
10:11
AFP
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić mogao bi se na kraju sezone naći na izlaznim vratima Juventusa. Nekoliko talijanskih medija i španjolski Mundo Deportivo objavili su slične tekstove u kojima tvrde da će Hrvat napustiti klub ovog ljeta.

"Hrvata želi nekoliko kineskih i turskih klubova. Juventus bi ga mogao prodati ako dođe poštena ponuda na kraju sezone", ističe Calciomercato. Kao njegova destinacija u Turskoj spominje se Bešiktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventusu u slučaju odlaska Vatrenog predstoji potraga za novim napadačem. Spomenuti mediji ističu dvije opcije. Prva je povratak Alavra Morate. On navodno nije sretan u Chelseaju te je već obavijestio Talijane da bi se rado vratio u Torino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere dello Sport piše i to da je da je Juve uspostavio kontakt sa suradnicima Edinsona Cavanija. O odlasku Urugvajca iz PSG-a piše se još od svađe s Neymarom. Njihov sukob kulminirao je na jesen kada su se posvađali oko izvođenja slobodnog udarca i penala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve od tada neizvjesna je sudbina napadača u klubu, a vrlo je izgledno daće napustiti Pariz.

Morata je, inače, ove sezone zabio 14 golova u 41 nastupu u svim natjecanjima, dok je Cavani dao 35 pogodaka u isto nastupa koliko i Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo