MANDŽUKIĆ NA METI TALIJANSKOG VELIKANA? / Pojavila se priča koja je zagolicala maštu fanovima, evo što pišu mediji o tome

Image
Foto: Screenshot

vlasnik kluba dao je zeleno svjetlo za dolazak novog napadača

20.12.2020.
9:32
Screenshot
VOYO logo

Trener Milana StefanoPioli našao se u velikim problemima nakon što je stigla vijest o novoj ozljedi najboljeg igrača Zlatana Ibrahimovića. Na švedskog napadača neće moći računati idućih mjesec dana. Osim toga problema ima i hrvatski reprezentativac Ante Rebić pa je ostao bez jakih opcija u napadu.

"Plan nam je i dalje igrati napadački nogomet. Rebić nije zabijao u posljednje vrijeme, ali samo zato što nije imao sreće te su suparnički vratari imali nekoliko sjajnih obrana. Jako sam zadovoljan njegovim doprinosom. U srijedu protiv Genoe morao sam ga ranije izvaditi iz igre jer imao problema sa stopalom. Posljednjih nekoliko dana trenira odvojeno, ali nadam se da će biti spreman", poručio je Pioli dan prije utakmice sa Sassuolom, koja je na rasporedu u nedjelju u 15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog novonastalih problema u napadu, vlasnici kluba dali su zeleno svjetlo za kupovinu novog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spominje se nekoliko imena, a među njima je i ono hrvatskog napadača Marija Mandžukića. Sportmediaset ističe da je on slobodan i da je taktički i fizički usporediv s Ibrahimovićem.

"I on je Hrvat poput Rebića, s kojim je u izvrsnim odnosima. Problem je što dugo ne igra, ali je sigurno da dobro poznaje talijansko prvenstvo", pišu i dodaju kako im on za sada ipak nije prioritet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuttosport također dodaje kako za Mandžukić barem za sada ne ulazi u priču i spominju imena poput Odsonne Edouarda, Luke Jovića, Gianluce Scamacce, te Donyella Malena i Myrona Boadua.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo