MANDŽUKIĆ KONAČNO PRONAŠAO NOVI KLUB: / 'Dovedite ga. Krvari za ekipu i da sam na njihovom mjestu poslao bi avion po Marija'

Image
Foto: Profimedia

Potražuju napadača koji bi bio ako ništa barem privremeno rješenje

27.11.2019.
20:46
Profimedia
VOYO logo

Posljednjih se dana po njemačkim i talijanskim medijima piše kako bi hrvatski napadač Mario Mandžukić mogao preći iz Juventusa, koji ga više ne želi, u dortmundsku Borussiju. Borussija je ove sezone podbacila, tek su šesti u prvenstvu, a niti u Ligi prvaka ne stoje najbolje. Kritično im je u napadu, a zbog toga potražuju napadača koji bi bio ako ništa barem privremeno rješenje, a tu u priču upada Mario Mandžukić.

Tim je povodom legendarni njemački nogometaš, Lothar Matthaus, rekao kako bi baš Hrvat mogao biti odlično rješenje za njihov problem, a uz njega spomenuo je i Emrea Cana, još jednog neželjenog Juventina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

April 10, 2019 - Amsterdam, Netherlands - Mario Mandzukic of Juventus during the UEFA Champions League Quarter Final match between Ajax Amsterdam and Juventus at Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands on April 10, 2019, Image: 425743651, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Andrew Surma / Zuma Press / Profimedia

Zašto trebaju Mandžukića?

"I Can i Mandžukić imaju apsolutnu volju, ne smeta im da krenu iz početka u novom klubu, a tisuću puta su se dokazali na nacionalnom i međunarodnom nivou. Juventus ih ne cijeni, a oni zaslužuju klub u kojem će biti poštovani. Znam da su spremni na transfer, da žele otići iz Torina i može ih se dovesti po razumnoj cijeni. Da sam član uprave Dortmunda, odmah bih sjeo u avion i krenuo za Torino i dao bih sve što mogu da obojicu dovedem. Poznaju Bundesligu, znaju jezik, mogli bi odmah zaigrati, ne bi trebali proces prilagodbe i imaju karakter kakav vole navijači iz Dortmunda'', kazao je Mattahus.

Istaknuo je još neke njihove kvalitete. "Agresivni su i borbeni, daju sve od sebe do zadnje sekunde i nikad ne odlaze s terena s čistim dresom. Can je odlična šestica i može igrati u zadnjoj liniji. Unatoč svojim godinama, Mandžukić je jedan od najneugodnijih protivnika koje možete zamisliti. Odličan je napadač, a može igrati i kao stoper. Obojica su sjajni za momčad. Bili bi sjajna pojačanja za Dortmund", rekao je Matthaus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo