Više nema sumnji: Mandžukić svoju odluku rekao gazdi Bayerna

Ime Marija Mandžukića seli se od kluba do kluba, međutim predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge objavio je kako dilema nema. Mandžo je šefu kluba rekao svoju odluku.

2.4.2014.
15:09
VOYO logo

I dok ga mediji sele od Engleske preko Španjolske do Italije, Mario Mandžukić i Ivan Cvjetković odlučili su ne komentirati svakodnevna nagađanja oko novog kluba.

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge za SportBild istaknuo je kako je uvjeren u Mandžukićev ostanak u Bayernu i kako mirno spava po tom pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponovno sam razgovarao s Marijom Mandžukićem i rekao sam mu kako ponuda o novom ugovoru i dalje stoji. Činio se jako zadovoljnim, nisam dobio nijedan znak s njegove strane da bi imao želju napustiti Bayern i promijeniti klub. Osim toga, ugovor ga veže za Bayern do 2016. godine i mogu mirno spavati", rekao je Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Mandžukić je nakon još jedne dobre predstave u sinoćnjem dvoboju protiv Manchester Uniteda zaradio nove pohvale medija i navijača te je proglašen ključnim igračem u remiju Bayerna. Poseban interes pokazali su navijači Arsenala koji su na Twitteru redom nizali pohvale na račun hrvatskog reprezentativca i izražavali nadu da će preseliti na Emirates.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo