MANDŽUKIĆ BI MOGAO MALO RAZMISLITI O MANCHESTERU: / Sarkastični Mourinho i podivljali Keane pokopali United kao nitko do sada

Image
Foto: Profimedia

Utakmicu su cijelo vrijeme uživo s Old Trafforda pratili Keane i Mourinho

21.10.2019.
8:38
Profimedia
VOYO logo

U najvećem derbiju engleskog nogometa Manchester United i Liverpool su na Old Traffordu odigrali 1-1 čime su 'redsi' prekinuli niz od osam uzastopnih pobjeda. Domaćin je poveo u 36. minuti golom Marcusa Rashforda, a Liverpool je izjednačio u 85. minuti preko Adama Lallane.

Međutim, bit će još mnogo vike o golu domaćina. Naime, "Crveni vragovi" su zabili pogodak slično kao i nedavno Wales protiv Hrvatske. Iz akcije koja je nastala nakon prekršaja. Victor Lindelof je, čini se, zaustavio Divocka Origija prekršajem, no sudac Martin Atkinson nije reagirao. Iz brze kontre koja se razvila, Daniel James je sjajno asistirao Marcusu Rashfordu, a ovaj zabio za 1-0. Nakon VAR provjere Atkinson je priznao pogodak, no Jurgen Klopp i gosti se nisu mirili s tom odlukom. Liverpool je usprkos skromnoj predstavi uspio izjednačiti u 85. minuti kada je Adam Lallana na drugoj vratnici 'pospremio' asistenciju Andrewa Robertsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je ovim rezultatom produžio niz bez ligaške pobjede na četiri kola, ali i produžio domaći niz bez poraza od Liverpoola u prvenstvu na šest utakmica (tri pobjede, tri remija). Na ljestvici vodi Liverpool s 25 bodova, Manchester City na drugoj poziciji ima šest bodova manje, a zatim slijede Leicester i Chelsea sa po 17 bodova. Manchester United je na skromnom 13. mjestu sa 10 bodova.

Image

Former manager Jose Mourinho (C) waves to fans from the TV studio during the English Premier League football match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 20, 2019., Image: 478062364, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Keane i Mourinho brutalni

Utakmicu su cijelo vrijeme uživo s Old Trafforda pratili Roy Keane i Jose Mourinho, a nakon utakmice uslijedila je rafalna paljba po treneru Oleu Gunnaru Solskjaeru i njegovim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roy Keane je poludio zato što su se uoči i nakon utakmice igrači Liverpoola i Uniteda srdačno pozdravljali, a prema njegovom trebali bi biti smrtni neprijatelji. "Daj pogledaj ih... Ljube se i grle sa suparnicima, umjesto da se spremaju za rat s njima", govorio je Keane uživo u emisiji dok je kamera prikazivala igrače kako se pozdravljaju u tunelu Old Trafforda.

"Ideš u rat, a oni se grle i ljube. Ne družiš se sa suparnikom, ideš u bitku protiv njega", izvan sebe je bio Keane, a svaki pokušaj voditelja da ga primiri bio je uzaludan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro, ali nogomet se promijenio", uzvratio mu je voditelj, na što je Keane krenuo još žešće. "Pa nije se toliko promijenio. I dalje ideš u rat protiv njih. U takvoj bih situaciji jedino popričao s njima, ali samo nakon utakmice. Ma zapravo, ne bih ni to", nije se dao Keane.

Mourinho je bio nešto blaži, ali prevladava je sarkazam kod njega. Komentirao je Solskjaerove izjave da priprema momčad za budućnost i da se trenutno nalaze u prijelaznom stanju. "Potrudit ću se naći posao kao što je Oleov. Tip cijelo vrijeme samo priča o budućnosti", rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovakvih izjava i kritika na račun Manchestera koji i dalje pripada donjem domu premijerligaške ljestvice, možda bi Mario Mandžukić trebao razmisliti o dolasku na Old Trafford ove zime...

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo