MANDŽO UDARIO LEWANDOWSKOG: / 'Bayern je osjetio gnjev bivšeg napadača'

Image
Foto: Screenshot

Iznimno je motiviran u okršaju protiv bivšeg kluba bio hrvatski napadač Mario Mandžukić.

24.2.2016.
8:38
Screenshot
VOYO logo

Bavarci su daleko bolje otvorili torinski dvoboj i kada su u 55. minuti poveli s 2:0, činilo se da će se kući vratiti s pobjedom i da će stići pred vrata četvrtfinala. No, talijanski se prvak nije predavao, a veliku je ulogu u povratku imao upravo Mandžukić koji se borio kao lav, a pritom je i asistirao Paulu Dybali za 1:2.

'Utišao bivše navijače'

Mandžukić se silno želio dokazati protiv bivšeg kluba i trenera Pepa Guardiole s kojim se nije slagao i zbog kojeg je u ljeto 2014. napustio Allianz Arenu. Katalonski je stručnjak umjesto njega doveo Roberta Lewandowskog s kojim je Mandžukić u sinoćnjoj utakmici ušao u sukob. Poljak mu se nakon jednog duela u drugom poluvremenu unio u lice, a naš mu je nogometaš uzvratio laganim udarcem glavom u glavu. Mogli su obojica dobiti žuti karton u toj situaciji, ali sudac im je progledao kroz prste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukić je utišao svoje bivše navijače, pomažući novom klubu da se vrati kad se sve činilo izgubljenim. Povratak u Njemačku i mogućnost da još jednom naudi bivšem klubu nešto je u čemu nedvojbeno uživa", piše Gazzetta dello Sport u osvrtu pod naslovom Bayern je osjetio gnjev bivšeg napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo