MANDŽO I PJACA, ČUVAJTE SE: /

Juventus dovodi napadača zbog kojeg bi Hrvati mogli biti 'zacementirani' na klupi

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Talijanski prvak Juventus poslao je službenu ponudu Arsenalu za Alexisa Sancheza od 30 milijuna eura , piše talijanski dnevnik Corriere dello Sport.

3.3.2017.
22:53
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Arsenal je pokušavao produljiti ugovor sa Sanchezom koji je tražio da bude daleko najplaćeniji igrač kluba s Emiratesu s više od 300.000 eura tjedno. Čileanski napadač ove je sezone među trojicom najefikasnijih u Premier ligi, zabio je 17 golova, kao i Harry Kane (Tottenham) i Romelu Lukaku (Everton).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra na mjestu krilnog napadača

Što bi Sanchezov dolazak značio za hrvatski napadački dvojac u Juventusu, tek treba vidjeti, ali Mario Mandžukić i Marko Pjaca mogli bi se lako naći u sjeni ovog sjajnog krilnog napadača. Na toj poziciji igra Marko Pjaca, a po novom Allegrijevom sustavu, na bočnoj strani je i Mario Mandžukić, dok je na mjestu isturenog napadača nedodirljiv Gonzalo Higuain. Za njega je Juventus prošlog ljeta platio Napoliju čak 90 milijuna eura.

Istovremeno, Juventus bi mogao prodati dvojicu igrača kako bi skupio za Sancheza. Riječ je o Kingsleyu Comanu koji je na posudbi u Bayernu i Simoneu Zazi koji je nakon posudbe u West Hamu, završio u Valenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Juventus, za Alexisa Sancheza se zanima i PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo