Pogledajte golčinu i bizarnu ozljedu zvijezde Uniteda

Vatreni se nisu proslavili u 27. kolu Premiershipa. Nikica Jelavić je nastavio golgeterski post u porazu Evertona, dok je Mladen Petrić igrao sam tri minute u pobjedi Fulhama.

23.2.2013.
18:58
VOYO logo

"Cilj nam ostaje isti, plasman u Ligu prvaka iduće sezone. No, ako želimo to onda Jelavić mora početi zabijati. Jako ovisimo o tome", rekao je trener Evertona David Moyes uoči utakmice protiv Norwicha. No, Nikica Jelavić ponovno je zakazao, igrao je do 78. minute, ali nije postigao pogodak, a Everton je poražen 2:1 od Norwicha. Našem reprezentativcu to je čak 11 utakmica bez postignutog pogotka u Premiershipu.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xxq9wi Vodeća momčad engleske lige Manchester United pobijedila je na gostovanju kod posljednjeplasiranog QPR-a 2:0. Strijelci su bili Rafael i Giggs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemac se u 23. minuti sjurio desnom stranom i ubacio loptu pred gol, ali se nije uspio zaustaviti na vrijeme i zabio se u televizijsku kameru. Iako je u nastavku akcije Rafael postigao vodeći pogodak, Sir Alexu Fergusonu nije bilo do smijeha kad je vidio bolnu grimasu na Van Persiejevu licu. Sjajni je napadač zadobio ozljedu kuka i premda je još neko vrijeme pokušavao igrati, u 41. minuti je napustio teren. Težina ozljede još uvijek nije poznata, ali u Unitedu se nadaju da će biti spreman za uzvratnu utakmicu protiv Real Madrida u osmini finala Lige prvaka, 5. ožujka. "Robin će u nedjelju obaviti preglede. U svako slučaju, u pitanju je kuk. Zabrinut sam, ali nadam se da će biti spreman za Real", istaknuo je nakon utakmice Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati: Fulham - Stoke 1:0 Arsenal - Aston Villa 2:1, Norwich - Everton 1:1, QPR - Manchester U. 0:2, Reading - Wigan 0:3, WBA - Sunderland 2:1

Redoslijed: Manchester Utd (+1) 68, Manchester City 53, Chelsea 49, Tottenham 48...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo