MANCHESTER CITY IMA VIJEST O RAKITIĆU: / Slijedi drugačiji derbi grada Manchestera, 'već je razgovarao s Guardiolom, ali i Mourinhom'

Image
Foto: AFP

Klub s Etihada je prenio medijske napise o Rakitiću

7.2.2018.
11:10
AFP
VOYO logo

Vodeća momčad engleskog nogometnog prvenstva objavila je putem službenih internetskih stranica presjek medijskih napisa o klubu, a među ostalim vijestima ističe se i ona popraćena naslovnom fotografijom Ivana Rakitića. Mišljenje je otočkih medija da slijedi derbi grada Manchestera, ovaj put za veznjaka Barcelone i hrvatske nogometne reprezentacije.

Preciznije, navodi to Manchester City Evening News pri čemu se ističe sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"City je navodno u kontaktu sa Barceloninim veznjakom po pitanju mogućem transfera na Etihad u ljetnim mjesecima. Ipak, javljeno je da će City imati žestoku konkurenciju u Unitedu i njihovim nastojanjima da dovedu hrvatskog reprezentativca. Prema napisima Don Balona, Rakitić je po pitanju mogućeg dolaska u Premier ligu već razgovarao i sa Pepom Guardiolom i Joseom Mourinhom. Premda je ove sezone ključni član Barcelonine momčadi, 29-godišnjak je navodno krajem sezone spreman okrenuti se novim izazovima. Sugerira se i da je u strahu da bi njegova pozicija u katalonskom divu mogla biti ugrožena uvođenjem Philippea Coutinha u startnu momčad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navedeno je popraćeno i informacijom da bi eventualni Rakitićev dolazak u Englesku bio u trajanju ne dužem od tri godine budući da je na tek toliko spreman napustiti Španjolsku.

U istom presjeku medijskih napisa spominju se Milan Škriniar i Paulo Dybala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo