MAMIĆEVA PREKRIŽENA GLAVA U EMISIJI UŽIVO: / Cijela Hrvatska vidjela je jasnu poruku u danu kad je HNS objavio veliki preokret

Image
Foto: Screenshot: Arena Sport 1

Zanimljiv prizor viđen je uoči početka utakmica 5. kola u skupinama E, F, G i H u utorak u Ligi prvaka.

21.11.2017.
21:23
Screenshot: Arena Sport 1
VOYO logo

Naime, u emisiji Arena Sport 1 uoči početka utakmica, koja ide uživo iz studija koji je postavljen na zagrebačkom Cvjetnom trgu, a u kojoj su gosti bili bivši nogometaši Tomislav Rukavina i Nikola Jurčević, iza stakla se pojavila zastava s Mamićevom prekriženom glavom, što je simbol otpora Bad Blue Boysa za demokratski Dinamo, protiv apsolutne vladavine i samovolje jednog čovjeka koji je opterećen USKOK-ovim optužnicama, kako najžešći Dinamovi navijači ističu.

POJAVILA SE NOVA FOTKA NOVOG HRVATSKOG DRESA: Vraćamo se 21 godinu u povijest!

[ANKETA] KOGA BI STE HTJELI VIDJETI NA ČELU HNS-a? Počinje povijesna borba za vlast u hrvatskom nogometu

Zanimljivo da se to dogodilo u danu u kojem je HNS u popodnevnim satima objavio veliki preokret - potvrdili su kako će se izborna skupština HNS-a održati 22. prosinca u zagrebačkom hotelu Sheraton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LEGENDE KREĆU U BITKU ZA HNS I U RAZGOVORU ZA NET.HR PORUČUJU: ‘Dosta nam je interesnih skupina u nogometu!’

PREOKRET: OBJAVLJEN DATUM KOJI HRVATSKI NOGOMET ŽELJNO IŠČEKUJE: Izbori za novog šefa HNS-a održat će se 22. prosinca

Ovo je velika promjena, jer je Damir Vrbanović, prvi operativac HNS-a, prije samo nekoliko dana izjavio da će redovna skupština biti 19. prosinca, a sve drugo nazvao "medijskim spekulacijama". Mamićeva prekrižena glava na staklu studija Arena Sporta 1 može biti i svojevrsna poruka navijača koga ne žele više vidjeti u hrvatskom nogometu, kao ni u Dinamu. Jer, Davor Šuker na mjestu predsjednika HNS-a zapravo je “proizvod” upravo Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo