Zdravko Mamić izabrao novog izbornika?!

Iz Hrvatskog nogometnog saveza je procurila vijest da bi Vatrene u kvalifikacijama za SP 2014. godine mogao voditi Igor Štimac!

5.5.2012.
12:46
VOYO logo

Priča je u medije lansirana iz krugova bliskih Zdravku Mamiću i Davoru Šukeru, koji slovi za najozbiljnijeg kandidata za predsjednika HNS-a, a i sam Igor Štimac je potvrdio takvu mogućnost.

"Davor Šuker bit će novi predsjednik HNS-a. Radujem se razgovoru s njim i doista nije nemoguće da budem izbornik reprezentacije. Za razliku od prošle godine, sada bi to mogla biti mnogo serioznija opcija, ali pričekajmo još malo", izjavio je Štimac Sportskim novostima i na pitanje je li spreman na suradnju s Mamićem dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije pitanje Mamića, funkcija izbornika je nacionalna tema, oko toga moraju se složiti svi koji nešto predstavljaju u našem nogometu. Čekaju nas teške kvalifikacije za SP u Brazilu, u skupini su vrlo jaki protivnici Škotska, Belgija, Srbija, Wales i Makedonija. Prvi ću Šukeru čestitati ako uspije ujediniti nogometu Hrvatsku. A što se tiče mojih referenci, spreman sam za izbornički posao", tvrdi Štimac.

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo