DINAMOV TRENER UOČI BAYERNA OTKRIO: / Na Allianz Areni nećemo parkirati autobus

Image
Foto: Pixsell, Robert Anić

Dinamo je u ponedjeljak ujutro otputovao za München gdje sutra (20.45 sati) igra utakmicu 2. kola Lige prvaka protiv Bayerna.

28.9.2015.
12:42
Pixsell, Robert Anić
VOYO logo

Bio bio to "plavi Oktoberfest", ako bi na Allianz Areni napravili senzaciju i uspjeli osvojiti i bod protiv moćnog Bayerna.

'Najveća utakmica u trenerskoj karijeri'

"Ova utakmica je, kao i ona protiv Arsenala, nagrada za nas. Svakako najveća u mojoj trenerskoj karijeri. Nikad nisam vodio utakmicu protiv veće momčadi. Bayern je favorit Lige prvaka", kazao je Zoran Mamić koji neće moći računati na pouzdanog braniča Ivu Pinta. Porugalac još nije zaliječio ozljedu mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov trener očekuje i veliku podršku navijača u Münchenu.

"Moglo bi biti oko četiri, pet tisuća Dinamovih navijača. Očekujem da nas bodre i ako nam ne bude išlo najbolje. Pokušat ćemo napraviti čudo, kao i protiv Arsenala. Moji igrači se ne boje, a siguran sam da nas Bayern neće potcijeniti", dodao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAPETAN ARSENALA: /

'Sve nas je pogodio poraz od Dinama'

Image
KAPETAN ARSENALA: /

'Sve nas je pogodio poraz od Dinama'

Neki stručnjaci preporučili su Dinamovom strategu strogo obrambenu taktiku, bunker na Allianz Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda se Lewandowski umorio

"Nemamo u planu parkirati autobus', već svoju ideju igre. Znamo što želimo, ali možda ćemo biti primorani zatvoriti se", pojasnio je Zoran Mamić.

Glavna prijetnja obrani Modrih bit će Robert Lewandowski koji je u tjedan dana zabio sedam golova, pet protiv Wolsburga i dva protiv Mainza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan je od najboljih napadača na svijetu. Ali, vidi se da je pao, nakon pet golova, zabio je samo dva u sljedećoj utakmici. Možda je došlo vrijeme da ne zabije ništa", poželio je Mamić.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo