MAMIĆ OSTAO BEZ IGRAČA: / Primili gol za samo 17 sekundi, pa se raspucali!

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor

Prava je šteta što samo 500 gledatelja je vidjelo Zagrebački derbi u 13. kolu nogometnog prvenstva.

16.10.2015.
18:44
Pixsell, Slavko Midžor
VOYO logo

Samo 17 sekundi je trebalo uvjerljivo najlošijoj momčadi u našoj ligi da povede na Maksimiru. Rafael Boban je pored nezainteresirane obrane Dinama zabio za vodstvo. Napadač Zagreba je utrčao iza obrane 'modrih', zaobišao Eduarda i poslao loptu u mrežu.

Četvrti najbrži gol

Inače, nije to bio najbrži pogodak u hrvatskom prvenstvu. Boban se probio tek na četvrto mjesto. Najbrži je bio Edin Šaranović koji je 2004. za Kamen Ingrad poentirao protiv Intera u desetoj sekundi utakmice. Na drugom mjestu je Mato Jajalo koji je u dresu Slaven Belupa 2007. bio precizan protiv Zagreba za 12 sekundi. Brži od Bobana bio je i napadač Hajduka Jean Kouassi koji je u kolovozu 2014. u Kranjčevićevoj zatresao mrežu Lokomotive za samo 15 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to je bilo sve od 'pjesnika' koji će prvu pobjedu tražiti u nekoj narednoj utakmici. Već do poluvremena s dva gola Fernandez je donio preokret, a u nastavku su također poentirali stranci. Prvo Hodžić, a zatim Henriquez za mir pred utakmicu Lige prvaka protiv Olympiacosa.

Opet ostali bez Pinta

Loša vijest, pak, za Dinamo je nova ozlijeda Portugalca Pinta. Tek se oporavio, započeo prvu utakmicu i morao izaći iz igre u 38. minuti. Ivo Pinto je sam odšepao s terena, a umjesto njega na poziciji lijevog bočnog je ušao Rumunj Matel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je na ljestvici povećao vodstvo i sada ima 27 bodova, četiri više od Hajduka i pet od Rijeke, dok je Zagreb zadnji sa samo 4 osvojena boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo