MAMIĆ U NEVJERICI: / "Nikad u karijeri se nisam susreo s ovakvim slučajem"

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nogometaše zagrebačkog Dinama u nedjelju očekuje utakmica s Istrom u Maksimiru u 16. kolu hrvatskog prvenstva.

7.11.2015.
14:18
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

"Nakon serije slabih rezultata nemamo alternativu nego uz dobru igru osvojiti i tri boda. Stanje na ljestvici je kakvo je, znamo za naređenje Uprave i uz sav respekt prema protivniku, želimo pokazati dobru igru i ostvariti pravi rezultat”, prenosi riječi trenera trećeplasirane momčadi lige klupska internetska stranica.

"Neće konkurirati za Istru"

Izvršni klupski predsjednik Zdravko Mamić u petak je naredio najmanje 19 pobjeda do kraja prvenstva, a to je njegov brat Zoran prokomentirao sljedećim riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OGLASIO SE ZDRAVKO: /

'Šokirani smo, a Anti poručujem - uhvati se rada!'

Image
OGLASIO SE ZDRAVKO: /

'Šokirani smo, a Anti poručujem - uhvati se rada!'

"Nije nam to pritisak jer je moj stav gotovo isti, a nema razloga da ne bude tako. Naravno, neće biti jednostavno i moramo se baciti na glavu, ali momčad to može i vjerujem da će biti tako."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki Dinamov talent Ante Ćorić javno je rekao da želi napustiti , a Mamić je rekao da očito nije nakon tog istupa spreman nastupiti u sljedećoj utakmici.

"Naravno da sam neugodno iznenađen njegovim istupom, no Dinamo i ja kao trener stojimo iza riječi koje smo rekli u petak. Ipak Ante očito, posebno nakon novih njegovih izjava u medijima, niti glavom niti željom nije spreman igrati protiv Istre tako da neće konkurirati za utakmicu. Nakon toga ćemo shodno ponašanju i radu vidjeti kada će igrati", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji mogućnost transfera"

Ćorić će zbog medijskog istupa biti kažnjen, a nije poznato kako.

"Kaznu ću sigurno prvo reći njemu. Općenito, nemam ništa za reći preko novina. Rekao sam njemu jučer, a za njega i sve igrače su moja vrata uvijek otvorena i mogu uvijek doći. Portali i novine nisu mjesto gdje ću komunicirati s Antom. Kada smo zadnji put razgovarali prije jučer? Prekjučer", rekao je Mamić koji kaže da se nikad nije susreo sa slučajem poput ovog hrvatskog 18-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić
Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Ante Ćorić

"Ne, nisam se nikada u karijeri susreo s ovakvim slučajem. Posebno jer se radi o dečku od 18 godina koji je odigrao 60-ak minuta za prvu momčad, a ja sam mu dao kapetansku traku i stavio ga sa 16 godina u prvu momčad. Velim, malo je čudna i apsurdna situacija, ali tako je kako je", rekao je Mamić i na kraju prokomentirao mogućnost Ćorićevog transfera u drugi klub.

"Ako mi budemo zadovoljni ponudom, onda postoji mogućnost; inače ne. On je punoljetan i kao takav je potpisao ugovor koji nosi prava i obaveze", završio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo