MAMIĆ TRLJA RUKE: / U Maksimir već sletjelo pravo bogatstvo!

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Plasmanom u natjecanje po skupinama nogometne Lige prvaka zagrebački Dinamo je već zaradio 14 milijuna eura.

25.8.2015.
23:07
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Modri su za uspješan prolaz kroz kvalifikacije zaradili dva milijuna eura, a sam ulazak u skupinu Ligu prvaka osigurava im dodatnih 12 milijuna eura i to bez obzira na ishod natjecanja u skupini.

Svaka pobjeda - 1,5 milijuna eura

Hrvatski prvak može i dodatno napuniti blagajnu. Pobjeda u skupini donosi 1,5 milijuna eura, što je pola milijuna eura više nego lani. Bod u skupini i dalje donosi 500.000 eura. Eventualan plasman u osminu finala Dinamu bi donio još 5,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA plasman u četvrtfinale honorira s još šest milijuna eura, a polufinale donosi sedam milijuna eura. Poraženi finalist LP-a utješit će se s 10,5 milijuna eura, a bonus za pobjedu u finalu donosi 15 milijuna eura. Tako osvajač LP-a samo od nagrada može zaraditi 54,5 milijuna eura, a predviđa se kako bi još najmanje toliko trebao zaraditi i od televizijskih prava.

UEFIN CJENIK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda u završnoj rundi kvalifikacija - 2 milijuna eura Poraženi u završnoj rundi kvalifikacija - 3 milijuna eura Plasman u Ligu prvaka - 12 milijuna eura Pobjeda u skupini - 1,5 milijuna eura Bod u skupini - 500.000 eura Plasman u osminu finala - 5,5 milijuna eura Plasman u četvrtfinale - 6 milijuna eura Plasman u polufinale - 7 milijuna eura Poraz u finalu - 10,5 milijuna eura Pobjeda u finalu - 15 milijuna eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo