MAMIĆ SE ŠALI: / Dinamo može osvojiti Ligu prvaka!

Image
Foto: Pixsell

Dinamo u subotu gostuje u Puli, ali i tijekom vikenda će vjerojatno mislima biti na uzvratnoj utakmici playoffa Lige prvaka protiv Skendebeua.

21.8.2015.
13:18
Pixsell
VOYO logo

U petak je počela prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu play-offa Lige prvaka protiv Skenderbeua (25.8., utorak, 20:45). Cijene ulaznica su pristupačnih 10 kuna sjever, 20 kuna istok i 30 kuna zapad, a ulaznice mogu kupiti na Ticket pointu na stadionu svakog dana od 10 do 19 sati, a na dan utakmice (25.8.) od 10h do 21:30h, odnosno do kraja prvog poluvremena. Također, moguća je i online kupovina.

Nema problema s vratarima

"Volio bih da navijači u utorak dođu u što većem broju i pomognu nam u ostvarenju velikog uspjeha – rekao je trener Dinama Zoran Mamić pa nastavio o utakmici u Puli: - Čeka nas ono što je najvažnije – hrvatsko prvenstvo. Istra, posebno u Puli, zna biti neugodna za nas, a mi očekujemo nastavak i potvrdu dobrih rezultata i igara."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić nakon novog kiksa Eduarda smatra da nema problem s golmanima.

"Ne bih to tako rekao. Imamo situaciju da je Eduardo primio neke golove koje nije trebao primiti, ali najveći je problem što se njegove, kao i greške obrane, jako vide i potenciraju jer kada napadač fula priliku nikome ništa ili vezni promaši dodavanje. Eduardo? I dalje je broj jedan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hodžić u boljoj formi

Osvrnuo se i na Armina Hodžića, koji je dobio prednost ispred Henriqueza u Albaniji.

"Objektivno je Armin u boljoj formi nego Angelo što nije iznenađenje ako se zna kakvu je napornu sezonu odradio Angelo i odmah otišao na Copu te se vratio tu bez pauze. Razgovarali smo, nema tu problema i sve je u redu. Ne mislim da je to ništa loše; dapače, to je jako pozitivna priča jer Hodžić je 95. godište, Angelo isto kao i Pjaca, Rog, Ćorić i ostali "klinci" koje imamo. Sve je to jako pozitivno za klub i tako treba gledati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dočekao je i pitanje - koliko ova momčad može u Ligi prvaka.

"Teoretski možemo osvojiti Ligu prvaka... Ništa još nije gotovo i sve ćemo vidjeti", sa smiješkom je poručio Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo