MAMIĆ SE NE BOJI: / "Bayern je najbolji na svijetu, ali nadamo se nastavku niza"

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Dan uoči dvoboja protiv Bayerna u 2. kolu Lige prvaka Dinamov trener Zoran Mamić gostovao je na konferenciji za novinare na Allianz Areni u društvu Marka Pjace i kapetana Domagoja Antolića.

28.9.2015.
20:17
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Unatoč senzaciji koju su napravili na startu Lige prvaka, pobijedivši veliki Arsenal (2:1), dinamovce nije preuzela euforija. Svjesni su da u utorak gostuju kod jedne od najmoćnijih momčadi današnjice i da neće biti lako kreirati novo iznenađenje.

Image
NEZABORAVNA NOĆ U MAKSIMIRU! /

Dinamo je srušio moćni Arsenal!

Image
NEZABORAVNA NOĆ U MAKSIMIRU! /

Dinamo je srušio moćni Arsenal!

"Igramo protiv trenutno najbolje ekipe na svijetu i velika je čast biti tu. Cijenimo ih, znamo koliko su kvalitetni i moćni, ali i oni su ljudi od krvi i mesa. Dat ćemo sve od sebe pa ćemo vidjeti kako će završiti", najavio je Mamić, pa otkrio s kakvim se kadrovskim problemima bori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sportski je nadati se"

"Pinto nije došao s nama u Njemačku, a nema niti Sigalija. Sigurno će nam obojica nedostajati, ali igrat će mladi Benković u kojeg imamo silno povjerenje i za kojeg smo uvjereni da će biti odličan."

Antolić je dodao da je pred njime i suigračima utakmica bez ikakvog pritiska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Velika nam je čast biti ovdje, Bayern je favorit za osvajanje Lige prvaka i na nama je dati sve od sebe i tražiti svoju šansu. Nemamo pritiska i nadamo se da možemo nešto izvući. Sigurno će biti teško, ali sportski je nadati se i tražiti priliku", rekao je Antolić, a na njega se nadovezao Pjaca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas vjerojatno najteže gostovanje. Vjerujemo u sebe, pokušat ćemo ponoviti utakmicu protiv Arsenala i odigrati što bolje."

"Nećemo razmišljati samo o obrani"

Trener Mamić ne skriva da će u prvom planu u utorak biti obrambena taktika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na kvalitetu Bayerna, logično je da ćemo se morati braniti, ali ne želimo razmišljati samo o obrani. Naravno, hoće li nam oni dopustiti da zabijemo gol i probamo doći do dobrog rezultata, vidjeti ćemo u utorak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je Mamić na zahtjev njemačkih novinara prokomentirao činjenicu da je njegova momčad na nizu od 45 utakmica bez poraza, računajući sva natjecanja.

"To je krasna serija koja će prije ili kasnije biti prekinuta, ali nadamo se ne u utorak", zaključio je Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK Dinamo/Sportski.net

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo