Nakon novog debakla iz Maksimira se začulo: 'To je neprihvatljivo'

I šestu utakmicu u skupini Europske lige zaredom Dinamo je ostao kratkih rukava. Bolji od Modrih usred Maksimira bio je bugarski Ludogorec (1:2).

13.12.2013.
9:21
VOYO logo

"Čestitke Ludogorecu na pobjedi. Bili su bolji u brojnim segmentima koji čine nogometnu igru i uzeli su sva tri boda. Mi nismo ispunjavali što smo se dogovorili, a razlog tome je naše loše izdanje, ali i kvaliteta protivnika", rekao je Zoran Mamić i nadodao:

"Imali smo jako puno krivih dodavanja što nije tipično za nas, posebno u zadnje vrijeme. Dosta dobro smo izlazili s naše polovice, ali onaj pas u ofenzivnom dijelu igre je u nevjerojatnom postotku bio netočan. Tu smo trošili jako puno energije, a doda li se tome protivnik koji jako dobro drži loptu onda je jasno da smo morali jako puno trčati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritika je stigla na račun Josipa Šimunića, ali i ostatka obrane.

"Pričali smo i on kaže da je dobro, ja isto po ponašanju i radu na treningu mislim da sve ovo nije ostavilo traga. Greška koja mu se desila kod gola se jednostavno događa, nažalost češće nama nego drugima. Ipak, to je i kvaliteta protivnika koji je sjajno reagirao u toj akciji, a mi smo pogriješili u početku te akcije kada nismo dobro izašli te smo nakon svijeće dobili gol, to je neprihvatljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da je bilo svega, od čestih promjena trenera, nediscipline u igri i još nekih stvari, a u Europi se sve kažnjava. Ludogorec je danas prvi puta ozbiljnije došao na našu polovicu i zabio gol da u nastavku do 75. minute nisu uopće bili opasni i opet zabiju gol. To nam se događalo više puta tako da to jednostavno ne može biti stvar sreće nego igračke nediscipline i neodgovornosti", kaže sportski direktor i vd trenera Dinama.

"Naravno da nije ugodno i nema opravdanja, ali ja mislim da ova momčad vrijedi puno više. Vidjeli ste da nam Černomorec u dvije utakmice nije napravio pravu šansu, a zabili su nam četiri gola glavom da bi danas ta momčad dobila u Eindhovenu i prošla dalje. To su sve detalji i sitnice koje idu na drugu stranu, ali s dvije pobjede protiv Černomoreca, znam da je to hipotetički, stvari bi izgledale puno drugačije. Činjenica je da imamo jedan bod i moramo puno toga promijeniti da bi bili konkurentniji", zaključio je na kraju, prenose službene stranice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo