MAMIĆ RAZOČARAN BODOM: / 'Neke su glave još u Münchenu'

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Inter je protiv Dinama uzeo veliki bod u 12. kolu 1: HNL. Bila je to zanimljiva i otvorena utakmica u kojoj je domaćin vodio 2:0, ali je maksimirska momčad uspjela izjednačiti na 2:2.

3.10.2015.
22:51
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

"Na kraju moramo biti zadovoljni bodom, iako smo mogli i potpuno preokrenuti rezultat", kazao je trener Dinama Zoran Mamić.

Obje momčadi su se željele nadigravati

"Utakmica je bila zanimljiva za gledatelje, a mi treneri ćemo naći stvari s kojima nećemo biti zadovoljni. Kad nemate pravi pristup, onda i promašite svoje prigode, pogotovo ako s druge strane stoji raspoloženi vratar. Čestitam Interu na dobroj igri i zasluženom bodu", bio je korektan Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

ŠTO SE TO DOGAĐA: Već šesti remi Dinama u 12 utakmica

Image

ŠTO SE TO DOGAĐA: Već šesti remi Dinama u 12 utakmica

"Dobro poznajem trenera Toplaka i njegovu nogometnu filozofiju. Kad se dvije momčadi žele nadigravati, onda vidimo ovakvu utakmicu", dodao je Mamić.

Ipak, Dinamov trener nije mogao biti zadovoljan izdanjem svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjeli smo što treba popraviti u drugom poluvremenu, zasluženo smo se vratili u utakmicu, ali razočaran sam prikazanom igrom u prvom dijelu. Neke su glave i dalje u Münchenu, neki su mislili da ćemo lako svladati Inter. Nije lako stalno biti na visokoj razini i pobjeđivati", pojasnio je trener maksimirske momčadi.

'Naša igra ima štofa'

Trener Intera Samir Toplak bio je, dakako, zadovoljan ishodom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas smo pokazali da u našoj igri ima štofa, imali smo organizaciju, imali smo i hrabrosti. Mogu biti zadovoljan, protiv Dinama smo osvojili veliki bod. Čestitam igračima, ovaj bod smo osvojili velikom željom. Da se ovako igra pred 50 tisuća ljudi bila bi to prava fešta, svi bi pričali o tom dvoboju", rekao je Toplak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo