Iako je Dinamo pregazio Kantridu, Mamić je priznao istinu

Nakon velikog nedjeljnog derbija hrvatskog nogometnog prvenstva između Rijeke i Dinama za Kantridi zadovoljniji je, naravno, mogao biti trener zagrebačkog sastava Zoran Mamić.

22.9.2014.
10:17
VOYO logo

Mamić je kasnije čestitao svojoj momčadi, ali i Rijeci koja je pretrpjela drugi poraz u četiri dana, nakon što ih je u Europa ligi savladao Standard Liege 2:0. Modri su pobjedom prekinuli i crni niz protiv Rijeke budući su prethodno izgubili tri međusobna ogleda.

"Bila je ovo teška utakmica koja je mogla prevagnuti na jednu i na drugu stranu. Ovo je tek jedna četvrtina, imamo još 27 utakmica s Rijekom koja se po svim parametrima može nositi s Dinamom na terenu i ukoliko ne budemo koncentrirani, imat ćemo problema", rekao je Mamić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Rijekin strateg Matjaž Kek pokušao je objasniti razloge poraza svoje momčadi:

"Žao mi je navijača, odigrali smo jednu pravu utakmicu, ali takav je nogomet. Kada ne zabiješ, onda primiš, a Dinamo ima kvalitetu Soudanija koji realizira sve živo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je Kek i prepirku sa sucem i stanje oko Samardžićeve ozljede:

"Normalno je da trener ima drugačiji stav, ali ja gledam da nikoga ne psujem i ne vrijeđam. Miral ima tešku povredu butnog mišića."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo