MAMIĆ PREZADOVOLJAN: / 'Moj je brat bio pravi prorok, Dinamo će biti izvrstan na domaćem i europskom planu'

Image
Foto: PIXSELL
15.8.2017.
9:56
PIXSELL
VOYO logo

Mamić je nekoliko posljednjih dana proveo u Hrvatskoj gdje je na televiziji gledao pobjedu Dinama kod Rijeke na Rujevici što je, prenose Sportske novosti, ovako prokomentirao:

"Eto, potvrdilo se ono što je moj brat Zdravko rekao nakon finala Kupa u Varaždinu. Bio je pravi prorok kazavši: 'Ovo ste gledali sad i nikad više!' Upravo tako, više nikad nitko neće vidjeti sezonu 2016/17. Dinamo se vraća na poziciju koja mu pripada, na onu vodeću. Opet počinje Dinamova vladavina, više ga nitko ne može skinuti s prvog mjesta, opet idu Dinamove godine i trajat će dugo, dugo..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RIJEKINA UTVRDA PALA NAKON 43 UTAKMICE: /

Fernandes junak, Dinamo slavi veliku pobjedu protiv prvaka

Image
RIJEKINA UTVRDA PALA NAKON 43 UTAKMICE: /

Fernandes junak, Dinamo slavi veliku pobjedu protiv prvaka

'Cvitanović na klupi je sjajan potez'

Smatra Mamić da je Mario Cvitanović odlično rješenje na klupi maksimirskog kluba.

"Izbor Cvitanovića za trenera bio je sjajan potez, zaista se mora naglasiti da je uspio u vrlo kratkom vremenu posložiti kockice i od Dinama napraviti - momčad! Svaka mu čast, ima sve pohvale od mene, impresioniran sam kako je u tako kratkom razdoblju uspio napraviti tako sjajan posao. Cvitanović je trener Dinama za budućnost, on će s momčadi napraviti velike stvari, za to apsolutno ima kapaciteta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je:

"Vidite, u ova dva posljednja derbija s Hajdukom i Rijekom posve se vidjela trenerova ruka. Moglo se točno zamijetiti kako je Cvitanović uspio uspostaviti momčadsku igru, lijepo se može zapaziti kako se više ne teži isključivo individualnim rješenjima, kako igra ima glavu i rep, kako se ocrtavaju određeni automatizmi u igri koji su neophodni za velike stvari. Naravno, sve je to na samom začetku, ali vidjet ćete kako će Dinamo bivati sve bolji i bolji. Cvitanović će i dalje nadograđivati igru i uskoro će momčad izgledati još bolje, jače, iz utakmice u utakmicu vidjet ćete sve veći napredak. Zaista sam impresioniran trenerskim uratkom Marija Cvitanovića."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogroman optimist

Uočio je bivši Dinamov trener i neke nedostatke, no, njima unatoč, optimističan je po pitanju budućnosti:

"Vidi se i to se uopće ne treba kriti, Dinamo nije adekvatno tjelesno pripremljen! Međutim, držim da će Cvitanović sada, u vrijeme stanke zbog nastupa reprezentacije, poraditi i na tom segmentu. Kad momčad bude adekvatno tjelesno spremna, a uz ovakvu momčadsku igru koju pokazuje, Dinamo će biti izvrstan. Na domaćem i europskom planu. Nakon ovoga što sam vidio, ogromni sam optimist, Dinamo će uskoro biti na najvišoj razini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo