Emotivni Mamić: 'Svi mogu poderati diplomu, i Bilić!'

Još jedan javni nastup Zdravka Mamića nije prošao nezapaženo.

13.5.2012.
16:11
VOYO logo

U Dinamu se kao i obično nadaju ljetnim transferima koji bi trebali donijeti novac, ali i mir u Maksimirskoj 127. No, Mamić ističe kako za sada od toga nema ništa.

"Trenutno nema ponuda za naše igrače, ima dosta špekulacija, ali ne i nečeg konkretnog. Tko će otići, ne znam, imamo pet igrača u reprezentaciji i nadam se da će s tim doći i nekakva ponuda", kaže Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnost se posljednjih dana zabavlja špekulacijama oko odlaska Vlatka Markovića s mjesta predsjednika HNS-a, te njegovog nasljednika. Po Zdravkovim riječima to će sigurno biti Davor Šuker.

"Uvjeravam vas da nitko neće dignuti ruku protiv Šukera na izboru za predsjednika HNS-a, kao ni protiv Damira Vrbanovića koji će biti njegova desna ruka. To je kombinacija koja nam treba, vjerujte mi, nema bolje od toga", smatra maksimirski gazda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je zatim potvrdio kako će novi izbornik Vatrenih biti Igor Štimac:

"Igor je hrvatski i europski nogometni brend. Ima kvalitete za izbornika i ne vidim razloga da on to ne bi i bio. Sigurno će Štimac složiti kompetentan stručni stožer, on ima liderske sposobnosti, karizmatičan je i kladim se na njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ dvije rekao je i o ministru Jovanoviću:

"O njemu ne razmišljam ni sekundu i ne ljutim se na njega zbog izjava. Volio bih ga vidjeti na utakmicama Dinama, a šaljem mu također poziv da dođe bodriti reprezentaciju u Poljsku", ispalio je u svom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je podsjetio i na sukob s predsjednikom Hajduka, Hrvojem Malešom.

"Maleš je tražio da mu pustim Kup i zbog toga je za mene on negativac. Ponavljam, ono što je napravio, zbog zbog čega se proslavio, ja nikad ne bih uradio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vječno pitanje koje Mamić nikada neće prežaliti jest Sammir.

"Kada je Sammir u pitanju, svi mogu poderati diplomu, uključujući i Slavena Bilića. Ljudi moji, on je jedan od pet najboljih igrača koji su zaigrali na hrvatskim terenima u zadnjih 20 godina. U reprezentaciji nemamo boljeg veznjaka od njega, izuzev Modrića. Njegov jedini problem je što ga baš ja izuzetno cijenim i volim, a to je za dušmane 'crvena krpa'. Šteta što se odričemo takvog igrača", emotivno za kraj će Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo