MAMIĆ OTVORENO: / Dinamov trener ima posebnu poruku za svog golmana nakon dva primljena gola

Image
Foto: Sanjin Strukić

Dva pogotka Marka Pjace najavila su pobjedu Dinama u nedjeljnom ogledu protiv Lokomotive, no ona je stigla tek pogotkom Ante Ćorića u zadnjim trenucima produžetka utakmice 27.

13.3.2016.
18:25
Sanjin Strukić
VOYO logo

Ostala je u konačnici Lokomotiva na jednom bodu iz 20 odigranih utakmica protiv kluba koji već godinama dominira hrvatskim nogometom, a čiju momčad trenutačno vodi Zoran Mamić koji je nedjeljni sraz ovako prokomentirao:

Primili jeftine golove

"Čestitka momčadi na apsolutno zasluženoj pobjedi, a utakmicu smo i ranije mogli odvesti u mirne vode. Prvih 40 minuta smo apsolutno kontrolirali utakmicu i radili stvari kao prava ekipa da bi na kraju prvog dijela izgledali drugačije. Iz naših grešaka smo primili dva lijepa, ali jeftina gola i odveli utakmicu u neizvjesnost."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč ovakvoj izjavi, Mamić ništa ne zamjera vrataru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ježina brani u Splitu

"Žao mi je zbog toga jer je Eduardo vrhunski profesionalac i svaki trening radi na maksimumu. Ne znam koji je razlog za ovakve greške i sreća što je momčad to i ovoga puta nadoknadila. Ipak, Eduardo kao i svaki drugi igrač ima pravo na pogrešku. Kup utakmica u Splitu? Prema planu tamo će braniti Ježina."

"Stvarali smo prilike i imali pritisak što je otvaralo dosta prostora za kontre, ali nisu to iskoristili, vjerovali smo u sebe i u posljednjim sekundama riješili pitanje pobjednika", zaključio je Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo