MAMIĆ O ODLASKU IZ DINAMA: / 'Sanjam raditi u normalnim uvjetima'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Nogometaši Dinama sve su bliže obrani naslova hrvatskog prvaka. Do kraja prvenstva su ostala još četiri kola, a Modre u subotu čeka gostovanje u Parku mladeži protiv Splita.

22.4.2016.
13:30
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Upravo je Split jedna od triju momčadi koje su ove sezone uspjeli svladati Dinamo u hrvatskom prvenstvu. Trener Zagrepčana Zoran Mamić zato je vrlo oprezan prije novog gostovanja u gradu pod Marjanom.

'Nismo prvaci'

"Čeka nas utakmica protiv ekipe koja nam je ove sezone nanijela poraz i želimo im vratiti kao i zadržati prednost koju imamo. Imaju dobre pojedince kao što su Bagarić, Mišić, Franjić… Dobar vezni red, čvrste stopere. U posljednje vrijeme nisu dobivali, ali ni gubili što samo pokazuje koliko teško zabijaju i primaju golove. Rekao sam već da su nas dobili, mogu biti neugodni i moramo biti pravi", prenosi Dinamova internetska stranica Mamićevu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hoće li Dinamo slaviti i u subotu?

Dinamo ima četiri boda prednosti u odnosu na Rijeku i samo je mali korak od novog naslova, ali Mamić ne želi reći da je sve gotovo.

"Nitko neće reći da smo prvaci dok nije matematički sigurno. U igri je još 12 bodova i dok matematički ne budemo prvaci - nismo prvaci", jasan je Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Mamić i na priče o mogućem odlasku iz kluba, pri čemu treba podsjetiti da su grčki mediji nedavno pisali da ga kao kandidata za svoga trenera vidi atenski AEK.

"Ne razmišljam trenutačno ni o čemu, osim o Dinamu. Imam višegodišnji ugovor i koncentriran sam samo na Dinamo, ali naravno da bih želio jednoga dana i da sanjam raditi u 'normalnim uvjetima'. Tek sam nešto manje od tri godine trener i ima vremena. Mislim da ću biti zdrav, a onda ima vremena za sve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Brekalo ne treba žuriti'

Iako je, osim četiri prvenstvene utakmice, pred Dinamom i finale Kupa, Mamić se već osvrnuo na kompletnu sezonu.

"Moram reći da sam prezadovoljan sezonom. Ovo je bila najteža sezona u mojih deset odnosno 11 godina ovdje jer smo uložili jako mnogo energije zbog svega što se događalo i moram reći da sam jako zadovoljan kako privodimo sezonu kraju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Josip Brekalo

Za kraj je Dinamov trener istaknuo i kako nema novosti oko mladog Josipa Brekala koji još nije produljio ugovor.

"Ja sam optimist i ne vidim razloga da bi bilo tko od tih mladih igrača, pa tako i Josip, žurio negdje. Nigdje u svijetu neće imati takve prilike igrati kao u Dinamu i mislimo da bi bilo najbolje za njih ostati u Dinamu, razvijati se ovdje i onda kada bude vrijeme i kada budu zreli, imaju vremena napraviti inozemne karijere", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo