MAMIĆ NAP / UŠTA SVOJU OAZU U BiH? Srbima otkrio kada dolazi pa iznenadio izjavama i Crvenoj zvezdi i Dinamu

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

U uvodu teksta Mamića nazivaju "predsjednikom Dinama", a dakako odmah su ga pitali nada li se da će Dinamo izvući Zvezdu

6.12.2020.
8:44
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni prvak hrvatske, Dinamo, osigurao je plasman u nokaut-fazu Europa lige nakon pet odigranih kola grupne faze, a isto je napravio i veliki rival zagrebačke momčadi, Crvena zvezda.

E sada, postoji šansa da u eliminacijskoj fazi, u šesnaestini finala, Zvezda izvuće Dinamo, što bi svakako bio najveći derbi Europa lige ove sezone. Tom su prilikom novinari srpskog Informera tražili mišljenje Zdravka Mamića, bivšeg izvršnog predsjednika Dinama, a danas takozvane sive eminencije kluba i bjegunca pred hrvatskom pravdom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U uvodu teksta Mamića nazivaju "predsjednikom Dinama", a dakako odmah su ga pitali nada li se da će Dinamo izvući Zvezdu.

"Ne bih volio da se sretnemo u nokaut fazi, jer želim da i oni i mi stignemo što dalje u Europa ligi. Pored toga, koliko god bih se radovao pobjedi protiv Zvezde, toliko ne bih volio da riskiram da Dinamo izgubi od nje", veli Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: STR-2222/PIXSELL
Image
Foto: STR-2222/PIXSELL

Zdravko Mamić

Dolazi u Srbiju

No, kaže i kako je sretan što je Zvezda prošla dalje...

"Ipak, radujem se Zvezdinom uspjehu iz jednostavnog razloga što sam sretan zbog uspjeha svih klubova sa prostora bivše Jugoslavije. To se posebno odnosi na Zvezdu, koja je tako veliki klub. Sada je već konstantna da crveno-bijeli igraju značajnu ulogu u Europi", nastavlja Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je, kako tvrdi Informer, da će doći na utakmicu Zvezde i da će tražiti od sprskih vlasti da mu garantiraju sigurnost.

"Zvezdu vodi moj veliki prijatelj Zvezdan Terzić. Prijatelji su mi i Dejan Stanković i Mitar Mrkela. Sa svima njima sam povremeno u kontaktu. Oduvijek sam imao dobre odnose sa rukovodstvom Zvezde, još od vremena Vladimira Cvetkovića i Dragana Džajića. Uvij ek smo radili na normalizaciji odnosa između klubova i sretan sam zbog toga", poručio je Mamić u razgovoru za Informer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo