MAMIĆ NAKON SEDAM MJESECI PREKINUO ŠUTNJU: / ‘Bjelica? Ovo prvi put govorim, to je prava istina o njegovom odlasku’

Image
Foto: STR-2222/PIXSELL

U petak je Mamić po prvi put nakon sedam mjeseci progovorio za neki medij

22.5.2020.
15:54
STR-2222/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji izvršni predsjednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić pobjegao je u Međugorje prije malo manje od dvije godine kako bi izbjegao izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od šest i pol godina zbog malverzacija u Dinamu.

Image
MIJENJALI SU SE KAO NA TRACI: /

Ovo su svi treneri koji su vodili Dinamo u 'Mamićevoj eri'

Image
MIJENJALI SU SE KAO NA TRACI: /

Ovo su svi treneri koji su vodili Dinamo u 'Mamićevoj eri'

Tamo je aktivan na društvenim mrežama, a nekoliko puta je progovorio i za lokalne medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentar na aktualna zbivanja

Takav je slučaj bio i u petak kada je dao intervju za Dnevni Avaz, svoj prvi nakon sedam mjeseci, u kojem je prokomentirao situaciju s Nenadom Bjelicom, vrlo uspješnim trenerom Modrih koji je otišao iz kluba sredinom travnja nakon nesuglasica s klupskom upravom.

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Nenad Bjelica

INCIDENT U STOBREČU: Hajdukovom odvjetniku koji je nedavno zastupao Nenada Bjelicu podmetnut požar pod automobil

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bjeličin odlazak nitko pametan niti je pomislio, a kamoli priželjkivao. Jedini razlog zbog kojeg je Bjelica otišao je taj što je predloženo smanjenje primanja u vrijeme korona krize. On je to odbio, i to u usmenom i pismenom obliku. Ovo prvi put govorim, znači i u usmenom obliku. Ali to je sada završena priča. Idemo dalje. Dinamo ima novog mladog i talentiranog trenera. Ali, ako me pitate da li mi je žao, moj odgovor je da, žao mi je", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gojak ostaje, Bjelica u Fener?

Prokomentirao je i situaciju s članom Dinama i bosanskohercegovačkim reprezentativcem Amerom Gojakom oko kojega su se pojavile glasine da bi mogao preseliti u Španjolsku.

"Nama nije cilj da prodamo Gojaka. I to se neće desiti. Mogu reći da će Dinamo biti jači nego u proteklim sezonama. Dolaze nam novi igrači i Dinamo neće ići u rasprodaju igrača, kako su mnogi priželjkivali", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Bjelica se nakon odlaska s Dinamove klupe najviše spominje u kontekstu preuzimanja turskog velikana Fenerbahčea, a više o tome pročitajte OVDJE.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo