MAMIĆ NAKON REMIJA PRIČAO O VLAŠIĆU PA POSVETIO BOD LEGENDI DINAMA: / 'Pogodila nas je ta vijest, neka mu je laka zemlja'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na konferenciji za medije nakon utakmice oglasio se trener Dinama Zoran Mamić

29.10.2020.
22:07
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama u susretu su 2. kola skupine K Europske lige na gostovanju kod CSKA u Moskvi u četvrtak navečer igrali 0:0. Dobra vijest je to što je hrvatski prvak prošao bez poraza Moskvi. Loša da je uputio samo jedan udarac u ovom dvoboju u okvir gola (od ukupno 6), to je premalo.

Kao da Plavi se nisu uspjeli nametnuti, osim u prvih 15 minuta. Igrali su 25 minuta drugog dijela u prvom poluvremenu dosta ziheraški. U drugom je to izgledalo nešto malo bolje, ali opet, nedostajalo je tu hrabrosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

[FOTO] OSJETITE DAŠAK ATMOSFERE U MOSKVI: Ovi prizori postali su raritet - nažalost!

Image

[FOTO] OSJETITE DAŠAK ATMOSFERE U MOSKVI: Ovi prizori postali su raritet - nažalost!

Na konferenciji za medije nakon utakmice oglasio se trener Dinama Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo teška utakmica. CSKA se pokazala kao vrlo dobra momčad iako smo mi ušli jako dobro u utakmicu i odmah u prvoj minuti smo mogli odvesti utakmicu u drugom smjeru, no nažalost nismo iskoristili svoju priliku. Rusi imaju svoj način igre, puno kroz sredinu, ima tu puno kombinatorike, ali izrazitih prilika nije bilo, nekoliko udaraca izvana, ali ništa posebno", rekao je trener Dinama nakon susreta.

Govorio je i o Nikoli Vlašiću koji je večeras odigrao dosta dobru utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši igrači su odradili lavovski dio posla kada je Vlašić u pitanju, Franjić ga je jako dobro markirao. Radi se o fantastičnom igraču i nemoguće ga je u stopostotnoj mjeri zaustaviti."

Posveta Zambati

"Mi trebamo gledati sebe, imamo domaću utakmicu protiv protivnika koji je ostvario sjajan rezultat. Vjerujemo da možemo u idućem kolu doći do punog plijena. Trebamo se kompletirati, jer imamo nekih problema s ozljedama, ali vjerujem da ćemo biti spremni i dobri i za tu utakmicu za tjedan dana", rekao je Mamić pa posvetio ovaj osvojeni bog preminuloj legendi Dinama Slavenu Zambati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogodila nas je ta vijest, on je bio jedan od najvećih igrača kluba, čovjek koji je bio jedan od najvećih igrača našeg kluba i koji je živio s Dinamom iz dana u dan i teško je kada se izgubi takav velikan. Ovaj bod posvećujemo njemu da mu bude laka zemlja", zaključio je Mamić.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo