MAMIĆ NA KLUPU DOVODI LEGENDARNOG VATRENOG? / Pojavila se nevjerojatna informacija, on je najveća maksimirska želja

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Nakon nekoliko mjeseci Modri su opet u potrazi za trenerom

7.7.2020.
8:16
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti Dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu.

Tim se riječima Igor Jovićević oprostio od kluba Modrih svega nekoliko mjeseci nakon što ju je preuzeo od Nenada Bjelice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Bosnia-Herzegovina's coach Robert Prosinecki looks on during the UEFA Euro 2020 qualification football match between Italy and Bosnia Herzegovina at the 'Allianz Stadium' in Turin on June 11, 2019., Image: 446200169, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MARCO BERTORELLO / AFP / Profimedia

Odmah po tom krenula su nagađanja tko će biti njegov nasljednik. Kandidata je za sada mnogo, spominje se Željko Kopić, Zoran Mamić, Goce Sedloski, Goran Tomić, Matjaž Kek, Igor Bišćan, ali sve dok se netko od njih ne dogovori s klubom, momčad će, prema neslužbenim informacijama, voditi Damir Krznar i Alen Peternac, dosadašnji pomoćnici Jovićevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, SN otkriva da je najveća maksimirska želja RobertProsinečki, legendarni Vatreni koji trenutačno vodi turski Kayserispor. S klubom je upravo ovog ponedjeljka demonstrirao moć protiv Bešiktaša kojeg su srušili s 3:1 i tako pobjegli iz zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo