Mamić: 'Mourinha bih mogao poslati po šibice!'

30.8.2011.
16:14
VOYO logo

Zdravko Mamić se pred novinarima pojavio kako bi s Damirom Vrbanovićem objasnio sistem prodaje ulaznica za utakmice Lige prvaka, a posvetio se i brojnim drugim temama.

"Joséa Mourinha zbog popularizacije europskog nogometa treba zaštititi, a ne kažnjavati. Dat ćemo mu najveće počasti i sretan sam što ću ga upoznati, iako ga, po godinama, mogu poslati po šibice", izjavio je Mamić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada nisam došao nepripremljeniji na presicu. Moji suradnici i ja smo u transu već nekoliko mjeseci. On je počeo jedno jutro kad smo rekli: 'Hajmo nešto napraviti na stadionu! A onda je sve krenulo. Ja sam noćas u četiri ujutro sjedio u prvom redu VIP lože i gledao tu divotu. To je slika s kojom želim umrijeti. Nevjerojatno je što smo uspjeli učiniti od stadiona", tvrdi Mamić, koji je analizirao i naslovnice hrvatskih medija.

"Impresionirao me podatak da nas je posjetio princ Harry. On je moj heroj, kao i Mourinho. On živi mladenački život, zabavlja se i štipa djevojke za guzu. On je pravi majčin sin, neka mu je sva sreća svijeta. Ja želim živjeti kao princ Harry", kazao je Mamić i posvetio se tamnijim temama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon ovog sna koji živimo u Dinamu, sotona je pokucao na vrata i razorio cijeli klub. Zastali smo pod kopitima zla. Shvatio sam da moramo zaboraviti tutanj tih sotona i vratiti se u pozitivu. Ljudi, pa mi smo u Ligi prvaka. Mi nismo ni svjesni što smo dosanjali, zakoračili smo u najljepšu bajku. Tri stadiona ne bi bila dovoljna za sve navijače", kaže Mamić, koji je javnost obavijestio i o humanitarnim potezima Dinama:

"U ponedjeljak je Dinamo Stjepanu Lamzi omogućio doživotnu mirovinu. On je do sada dobivao mjesečni iznos, no sada je ta odluka službena i 'živjet' će i nakon ove uprave. Također, napravili smo inspekciju njegovog stana i za koji dan se kreće u potpuno renoviranje njegovog životnog prostora, a pomoći ćemo i malenom Stipi kojem treba izvaditi jedno oko kako ne bi potpuno izgubio vid. Također, kupit ću Miši Kovaču stan u Šibeniku. Već sam tisuću puta rekao da je on moja inspiracija i ovo je najmanje što moja obitelj može učiniti za njega", izjavio je Mamić i poslao poruku hrvatskim navijačima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molim navijače da poginu da Hrvatska dobije ove dvije utakmice Hrvatske i da ostvari svoj cilj. Ne smijemo dozvoliti da sotona prevlada. Moramo stati pod isti barjak kao kad smo stvarali Hrvatsku. Preklinjem sve koji mogu nešto napraviti za hrvatsku reprezentaciju da to naprave u ove sljedeće dvije utakmice protiv Malte i Izraela."

GNK Dinamo je u utorak objavio cijene i način kupnje ulaznica za utakmice skupine Lige prvaka. Svi kupci moći će birati između online kupnje i one na blagajnama, a u prodaji će biti samo paketi koji uključuju ulaznicu za sve tri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub će prioritetno prodavati isključivo pakete ulaznica za sve tri utakmice grupne faze UEFA Champions League. Naravno, ne mora ista osoba ići na sve tri utakmice.

Ukoliko se ne rasprodaju svi paketi do 12. 9. 2011. u 22 h, klub će pustiti u prodaju jednokratne ulaznice za utakmicu s Real Madridom (prodaja će se organizirati 13. i 14. 9. 2011, te će informacija o cijenama i vrstama preostalih jednokratnih ulaznica koji će biti u prodaji biti objavljena u ponedjeljak 12. 9. 2011 u 22:30 h na službenoj web stranici kluba).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svim vlasnicima europskih godišnjih ulaznica klub omogućuje pravo prvokupa paketa ulaznica za grupnu fazu Lige prvaka.

Oni pravo prvokupa ostvaruju u periodu od 5. 9. u 10 h do 7. 9. u 22 h (za njih će biti otvorena posebna blagajna – kiosk na križanju Maksimirske i Svetica).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene paketa ulaznica (sve cijene uključuju PDV): Tribina Sjever dolje: 600 kn Tribina Sjever gore: 600 kn Tribina Jug (domaći navijači): 600 kn Tribina Istok: 800 kn Tribina Zapad gore: 1.000 kn Tribina Zapad dolje: 1.200 kn

Cijene paketa ulaznica u online prodaji (sve cijene uključuju PDV): Tribina Sjever dolje: 660 kn Tribina Istok: 880 kn Tribina Zapad gore: 1100 kn Tribina Zapad dolje: 1320 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene u online prodaji veće su za 10% zbog dodatnih troškova i prioritetne kupnje. U online prodaji naći će se određeni broj ulaznica te u prodaji neće biti tribine Sjever gore i Jug.

Internetska prodaja: početak prodaje od 2. 9 do 6. 9. u 22 h

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blagajne kluba: početak prodaje 7. 9. u 12 h do 12. 9. u 22 h

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108290696006 arti-201108300142006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo