MAMIĆ KAŽE DA JE PROTIV TOTTENHAMA SVE MOGUĆE: / Ako im dođe nervoza, onda utakmica može otići u drugom smjeru

Image

"Čestitam momčadi, od prve sekunde smo bili ozbiljni i koncentrirani, radili ono što smo se dogovorili i zasluženo smo pobijedili ovako visoko", rekao je Zoran Mamić

14.3.2021.
18:28
VOYO logo

Nogometaši Dinama su u 25. kolu prve hrvatske nogometne lige protutnjali Varaždinom utrpavši pet komada domaćinu do 78. minute. Golove za Dinamo zabili su Iyayi Atiemwen (8), Josip Mišić (16), Mario Gavranović (25) i Mislav Oršić (70, 78).

"Bilo je dobro otpočetka, brzo smo zabili gol i oni su odustali od nečeg ozbiljnijeg. Bilo nam je sve lakše igrati i brzo smo prelomili utakmicu, sretni smo što ćemo pobjedom dočekati Tottenham. U HNL-u Osijek nam je blizu, svaki bod je bitan da probamo steći neku razliku što brže", rekao je Oršić, dok je trener Zoran Mamić hvalio svoje igrače za ovu izvedbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VARAŽDIN - DINAMO 0:5: /

Plavi su protutnjali Varaždinom i napunili se samopouzdanjem pred uzvrat s Tottenhamom

Image
VARAŽDIN - DINAMO 0:5: /

Plavi su protutnjali Varaždinom i napunili se samopouzdanjem pred uzvrat s Tottenhamom

U četvrtak je sve moguće

"Čestitam momčadi, od prve sekunde smo bili ozbiljni i koncentrirani, radili ono što smo se dogovorili i zasluženo smo pobijedili ovako visoko. Ispremiješali smo momčad, igrali su neki koji inače manje igraju, važno je da i oni dobiju pažnju i da pokažu da su vrijedni. I tako svojim pristupom guraju ove standardne da budu još bolji i aktivniji. Super je kad momčad tako igra, imaš mogućnost i tijekom utakmice malo odmoriti neke igrače. Bogatstvo je imati ovakav kadar, pogotovo kad odreagiraju ovako kako su reagirali, kao trener mogu biti zadovoljan", rekao je Dinamov trener, najavivši uzvrat s Tottenhamom:

"Moramo više riskirati u toj utakmici, možemo željeti sa svoje strane, ali ako će Tottenham biti na svojoj razini, bit će teško. No, nije ništa nemoguće u nogometu, ako zabijemo u prvom poluvremenu gol ili više njih, ako im dođe nervoza, onda može utakmica otići u drugom smjeru. Kao što je mogla otići i ona u Londonu, nakon one prve minute, da je Oršić zabio ili izborio crveni karton... Sve je moguće! Sigurno nedostaje publika, bio bi pun stadion, bilo bi lakše uz navijače, guraju te i daju dodatnu energiju. Ali, tako je kako je, ne možemo o tome razmišljati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo