Ulica Mamiću opalila novu 'šamarčinu'!

Nakon što je Zdravko Mamić na novoj presici samovoljno prekršio odluku HNS-a o vaučerizaciji za gostujuće navijače i dopustio Torcidi da dođe na Jug, stigao je brzi odgovor iz Splita.

29.11.2013.
15:46
VOYO logo

Kako je moguće da je jedan čovjek sam odlučio privremeno maknuti zakon po strani, pita se Torcida u priopćenju i poručuje u Mamićevom stilu: 'Nećeš, razbojniče!'

"Nakon što nas već danima i tjednima uvjeravaju da su odredbe o vaučerima i dolasku gostujućih navijača na tribine odluka Vlade RH i zakon koji moramo svi poštovati, danas su maske pale, a i slijepi su valjda progledali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je odluku donio, Mamić je odluku privremeno poništio. Sve ostalo je laž koju vam uredno serviraju cijelo vrijeme.

Obavještavamo sve navijače Hajduka da će pripadnici Torcide nastaviti kupovati karte za istok Maksimira. Ne pristajemo ni na kakve kompromise, sve dok se u potpunosti ne izbace neustavne i nezakonite odredbe o vaučerima za sve utakmice Hrvatske nogometne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štoviše, KN Torcida već neko vrijeme priprema pokretanje postupka pred Ustavnim sudom Republike Hrvatske radi ocjene ustavnosti i zakonitosti nekoliko odluka HNS-a. Sljedeći tjedan ćemo poslati materijale Ustavnom sudu i pozvati sve navijače da naprave isto, te zatrpamo Ustavni sud materijalima koje neće moći ignorirati.

Močvaru hrvatskog nogometa isušit će snaga navijačkog pokreta", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo