Mamić digao ruke od Eduarda!

'Ja sam konsterniran ponašanjem Eduarda, samozvanih komentatora i kvazi-odvjetnika. Sve predajem u ruke sudskim organima i Bogu! Oni će učiniti sve što je potrebno.

1.12.2011.
11:55
VOYO logo

Zdravko Mamić i Eduardo da Silva cijeli ovaj tjedan svojim sukobom 'zabavljaju' sportsku javnost.

Prvo je Maminjo u ponedjeljak održao maratonsku konferenciju za medije na kojoj je pričao o svom odnosu s Duduom i detaljima njegovog transfera u Arsenal, nakon čega se iz Ukrajine javio i napadač Šahtara i hrvatske reprezentacije koji je javnosti ponudio svoju istinu o sukobu s gazdom Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/Zmq7jcYEKME?version=3&hl=en_US

Dudu je demantirao uglavnom sve što je Mamić rekao, a izvršni predsjednik Modrih, koji tvrdi da je bio spreman i na nagodbu, je nakon Eduardovih izjava priznao mu je preostalo još samo jedno 'oružje'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene je teško bilo čime iznenaditi. Ali, ponašanjem Eduarda, samozvanih komentatora i kvazi-odvjetnika, ne svih naravno, ja sam konsterniran. Ta tema je za mene za sada završena, barem za javnost. Sve predajem u ruke sudskim organima i Bogu! Oni će učiniti sve što je potrebno. Jedni po zakonu, a Bog po Božjim i moralnim vrednotama. To je moj odgovor, više na tu temu neću kazati niti jednu riječ", izjavio je Mamić u Sportskim novostima.

Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo