MAKSIMIRSKU RAPSODIJU MOGLI BI POKVARITI EUROPSKI BOGATAŠI: / Dva Dinamova najbitnija igrača na meti su milijuna

Image
Foto: PIXSELL

Sjajni rezultati Modrih već su pobudili interes velikana za brojne igrače, ali ponuda još nema

8.12.2018.
9:23
PIXSELL
VOYO logo

Dinamo proživljava najbolje dane u zadnjih desetak godina. Rezultati su sjajni, Modri suvereno drže vrh ljestvice HNL-a, a isto je i u skupini Europa lige kroz koju su nakon gotovo 50 godina osigurali prezimljavanje u Europi.

Situacija je bolja i na tribinama, sve više navijača dolazi na utakmice Modrih, barem one europske, a uprava kluba ne može se žaliti ni na stanje u blagajni. Ipak, isto to stanje moglo bi se dodatno popraviti već ove zime, čak i protiv volje čelnika kluba iz Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić želi Arijana Ademija. Nane bi svakako u svom Al Ittihadu htio vidjeti Dinamova kapetana, “plavog ratnika”, a klub iz Saudijske Arabije spreman je Dinamu na ime odštete uplatiti 3 milijuna eura, pa bi Ademi po ugovoru koji bi bio potpisan na tri godine, godišnje zarađivao 2,5 milijuna eura neto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je moguće do kraja prijelaznog roka

Na takvu ponudu Dinamo bi još i mogao odgovoriti negativnim odgovorom, ali pitanje je kako bi u tom slučaju razmišljao Ademi kojem je ovo možda i posljednja prilika da si osigura jedan ovakav izdašan ugovor.

Ademi nije jedini koji je tražen, nekoliko velikana stoji u redu i za potpis Danija Olma. Ofenzivni veznjak koji je u listopadu na sebe odjenuo dres španjolske U-21 reprezentacije i otad skupio četiri nastupa za nju, 20-godišnjak koji je već trenirao sa nacionalnom španjolskom momčadi, igrač koji je očito već prerastao okvire hrvatskog nogometnog prvenstva, mogao bi se uskoro naći kao predmet unosnog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo za Olma traži vrtoglavih 25 milijuna eura. Hoće li netko isplatiti tu svotu nije poznato, ali ne bi bio prvi puta da netko za mladog i talentiranog španjolca odriješi kesu na taj način pa čak i za nekog iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo