Ocjene korisnika / Maksimir proglašen drugim najlošijim stadionom u Europi! Provjerite koji klub ima gore uvjete od Dinama

Image
Foto: Pixsell/PIXSELL

Najboljim u ovoj konkurenciji proglašen je Borrusijin Westfalenstadion s ocjenom 4.57

19.1.2022.
16:26
Pixsell/PIXSELL
VOYO logo

Britanska kompanija Money.co.uk koja se bavi usporedbom cijena prikupila je podatke s raznih platformi kako bi provjerila kojim su stadionima korisnici najzadovoljniji, a kojima, pak, najnezadovoljniji.

Stadion Maksimir, dom zagrebačkog Dinama, našao se na listi najlošijih velikih, europskih stadiona na diobi drugog mjesta. Istraživanje je obuhvatilo 140 stadiona, a Maksimir je zaslužio ocjenu 3.37 što mu je priskrbilo neslavno 'srebro'. Istu ocjenu imaju stadioni belgijske reprezentacije Kralj Baudouin u Bruxellesu i Balaidos, dom Celte iz Viga. Uvjerljivo najlošiju ocjenu je dobio Empolijev stadion Carla Castellanija koji je jedini u konkurenciji koji ostao na svega 2.90.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HNL /

Vodeći svjetski nogometni institut za analitiku: Hajduku se najčešće sude penali

Image
HNL /

Vodeći svjetski nogometni institut za analitiku: Hajduku se najčešće sude penali

"Dinamo Zagreb, dominantna je sila hrvatskog nogometa i proizvodi brojne talentirane igrače u posljednje vrijeme, no čini se kako je njihov stadion omražen među navijačima", piše Money.co.uk u svom osvrtu te ističe kako je na platformama Football Ground Map i Tripadvisoru Maksimir zavrijedio ocjenu 3.00. Prosjek Dinamovom stadionu diže tek ocjena koja se može naći na Googleovim recenzijama.

Titulu najboljeg osvojio Westfalen

Neslavnu listu pet najlošijih stadiona u Europi zatvaraju Alfonso Perez i stadion Pier Luigi Penzo, mjesta na kojima svoje domaće utakmice igraju Getafe i Venecija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najboljim u ovoj konkurenciji proglašen je Borrusijin Westfalenstadion s ocjenom 4.57, a iza njega na drugom mjestu se složila grupa nogometnih zdanja među kojima Santiago Bernabeu, Camp Nou te nacionalni stadioni u Rumunjskoj, Poljskoj i Walesu. Oni su ostvarili tek neznatno slabiji rezultat od Westfalena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo