MAJSTORIJA HRVATA RASPAMETILA ENGLEZE: / Mini Vatreni završio na poznatom portalu

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski reprezentativac do 19 godina Fran Brodić zabio je spektakularan pogodak tijekom utakmice sa Škotskom u petak popodne.

26.3.2016.
19:44
Screenshot
VOYO logo

"Devetnaestogodišnji Fran Brodić jedan je od nove generacije hrvatskih tinejdžera koji već grade svoje ime. Trenutno je član belgijskog Club Bruggea, a preko vikenda je nastupio protiv Škotske u dresu reprezentacije do 19 godina te se odlično snašao u jednoj prilici dok je bio okrenut leđima golu. Zabio je prekrasan gol petom", napisao je poznati portal te su pustili video gola:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, hrvatska reprezentacija do 19 godina starosti svladala je na Kantridi i Škotsku te je na korak do željenog plasmana na Europsko prvenstvo.

U drugom nastupu u sklopu Elitnog kola Skupine 5 mladi su Vatreni pod vodstvom izbornika Ferde Milina pobijedili i Škotsku te završnih 90 minuta borbe za europsku smotru čekaju na prvom mjestu u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvi se pogodak čekalo do 36. minute, a tada je u sjajnoj akciji Benković petom asistirao Brodiću, koji također petom trese škotsku mrežu. Drugi je pogodak pao na samom početku drugog poluvremena, kada je Soldo s lijeve strane ubacio za Turčina, koji glavom pogađa gornji kut McCroriejevog gola. Konačnih 3:0 postavio je Brekalo na dodavanje Mora iz prekida u 77. minuti dvoboja, objavio je HNS na službenoj stranici.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA Elitno kolo, Skupina 5: 1. Hrvatska 6 (4:0) 2. Belgija 6 (3:0) 3. Bugarska 0 (0:2) 4. Škotska 0 (0:5)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo