Facebook fanovi se sprdaju s Barcelonom i 'umiru od smijeha'

Težak poraz Barcelone u dvije utakmice polufinala Lige prvaka od Bayerna (7:0) sjeo je idealno 'majstorima' photoshopa, kojima je mašta momentalno proradila.

2.5.2013.
17:06
VOYO logo

Tako se jedan šaljivdžija dosjetio da na prsa Barceloninog dresa umjesto loga "Qatar Foundations" stavio ime poznatog pića 7UP-a, aludirajući pritom na sveukupni rezultat protiv Bayerna. Fotografija se proširila Facebookom munjevitom brzinom i izazvala mnoštvo podsmijeha na račun katalonskog diva.

Drugi je stavio momčadi Real Madrida i Barcelone (obje momčadi poražene u polufinalu od njemačkih klubova) kako uoči međusobne utakmice obavljaju uobičajeno grupno fotografiranje početnih jedanaestorki. Iznad njih je stavio natpis "Final, Wembley 2013", a ispred njih televizor!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i 'photoshop' na kojem najbolji igrač Barcelone Lionel Messi leži u visećoj ležaljci na plaži i spava, dok na vrhu fotografije stoji natpis "Danas je 1. svibnja, dakle ne radi se". Podsjetimo, Messi je propustio uzvratnu utakmicu protiv Bayerna, iako je navodno bio zdrav.

A dok su nogometaši Barcelone dobili slobodan dan nakon uzvratne polufinalne utakmice Lige prvaka, na naredbu trenera Tita Vilanove oglušio se najbolji nogometaš današnjice Lionel Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6325656

Argentinac se pojavio sam u trening-kompleksu Barcelone i odradio samostalno neke vježbe na travnjaku. Podsjetimo, sumnjalo se da Messi nije zaigrao u uzvratnoj utakmici protiv Bayerna jer je obnovio ozljedu mišića noge, no Vilanova je to opovrgnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bio ozlijeđen, samo se nije osjećao dobro. Bili smo ga spremni uvesti u igru da smo imali priliku izboriti finale, no nakon prvog dijela to više nije imalo smisla", otkrio je katalonski nogometni stručnjak.

Predstojećeg vikenda Barcelona će protiv Betisa na svom Nou Campu možda imati priliku i matematički osigurati naslov prvaka, ukoliko Real Madrid dan ranije ne pobijedi Valladolid na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo