MADRID PRIČA O ONOM ŠTO JE LUKA SINOĆ NAPRAVIO ATLETICU: / Ni svjesni niste kako je dramatično u Realu bilo do izlaska iz krize

Image
Foto: Profimedia

'Ukupni rezultat u golovima od 5: 0 pravi je šamar krizi'

13.12.2020.
8:18
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala jučer su u velikom madridskom derbiju pobijedili Atletico 2:0. Španjolska Marca piše kako su Kraljevi ovom pobjedom izašli iz krize i kako u posljednja tri susreta protiv Seville, Borussije Monchengladbacha i sad Atletica ima gol razliku 5-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pet dramatičnih dana u Madridu (između dva poraza od Alavésa i Shakhtara) ustupilo je mjesto osam fantastičnih dana, u kojima su pobijedili u tri bitna dvoboja koja su imali. Ukupni rezultat u golovima od 5: 0 pravi je šamar krizi. Real Madrid je pobijedio u derbiju i izlazi iz nesretne sportske krize u koju je i sam ušao, u jednom od najturbulentnijih početaka madridskog velikana u posljednjim sezonama. Rollercoaster u kojem se momčad penje, živi novo poglavlje u kojem ga rezultati vraćaju u igru i izvlače iz problema u kojima su Los Blancosi bili prije samo 11 dana, kada je Šahtar duboko zaronio u madridsku ranu koju je otvorio Alavés", stoji u tekstu Marce.

'Luka je bio je*eno fantastičan'

Zinedine Zidane je Modrićevu najnoviju sjajnu utakmicu opisao frazom De puta madre. Inače, De putra madre u ovom izrečenom kontekstu označava nešto dobro, poput riječi je*eno kod nas. Znači, to bi značilo da je Luka bio “j*beno fantastičan”…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi poznati dnevni sportski madridski list AS piše kako je Luka Modrić, zajedno s Benzemom i Kroosom, odigrao odličnu utakmicu.

"Realova nadmoć u veznom redu s Modrićem i Kroosom, koju Atlético nije mogao riješiti, omogućila je Zidaneu ugodnije i mirnije praćenje utakmice. Bio je jedan od onih sastanaka s vrlo niskom aktivnošću koji su prije odgovarali Simeoneu, a sada su isplativi za Zidanea", stoji u tekstu AS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo