što misli o utakmici? / Mađar iz redova Hajduka: 'Mi smo nekad imali Puškaša, vi sad imate Modrića i to je glavna razlika'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Mađar iz redova Hajduka Adam Gyrucso prokomentirao je nadolazeću utakmicu između Mađarske i Hrvatske u kvalifikacijama

24.3.2019.
9:14
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija danas nastavlja kvalifikacijski ciklus za Europsko prvenstvo 2020. godine. 

U Budimpešti na prekrasnoj Groupama Areni,Vatreni će odmjeriti snage s Mađarskom, a nadolazeći susret je za Sportske Novosti prokomentirao Mađar iz redova Hajduka Adam Gyurcso. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako kaže Gyrucso, dva najcijenjenija igrača u Mađarskoj su očekivano dvije najveće zvijezde - Luka Modrić i Ivan Rakitić. 

"Teško mi je o tome govoriti jer ne živim u Mađarskoj, ali po onome što mnogu zapaziti i pročitati, to su Luka Modrić i Ivan Rakitić. Dojam o Hrvatskoj je, moram priznati, bio iznenađujuć prošlog ljeta. Svi su bili iznenađeni uspjehom reprezentacije, vjerujem da su čak i Hrvati bili iznenađeni. Odlazak do finala bio je ogroman uspjeh za tako malu zemlju", kaže ovaj krilni napadač. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao najveću snagu Mađarske ističe momčadski duh. 

"Mi nemamo igrače klase kao Modrić, Rakitić, Perišić, zato moramo raditi kao momčad. S obzirom da igramo doma, moramo se malo više otvoriti i vjerujem da će izbornik krenuti ofenzivnije i da će ovo biti specifična utakmica." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog čega Mađari već dugo nisu nogometna velesila? 

"Odgovor na to pitanje je vrlo jednostavan, nekada smo imali najboljeg igrača na svijetu, Ferenca Puškaša, sada ga nemamo. Hrvatska danas ima Modrića, i to je glavna razlika", rekao je Gyrucso, pišu Sportske Novosti.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo