MAĐAR SRETAN ZBOG NOVOG UGOVORA: / Otkrio i kada će se vratiti na teren

Image

"Najvažnije je da se osjećam dobro, ali nadam se i volio bi na svoj rođendan održati puni trening s momčadi", rekao je Futacs

10.1.2018.
16:42
VOYO logo

BURAN DAN NA POLJUDU: Hajdukova devetka potpisala novi ugovor, Turci love Nižića, stigle i vijesti o Tomasovu

Image
BURAN DAN NA POLJUDU: /

Hajdukova devetka potpisala novi ugovor, Turci love Nižića, stigle i vijesti o Tomasovu

Image
BURAN DAN NA POLJUDU: /

Hajdukova devetka potpisala novi ugovor, Turci love Nižića, stigle i vijesti o Tomasovu

Marko Futacs potpisao je u srijedu novi jednogodišnji ugovor s Hajdukom i ubrzo bi se trebao pridružiti suigračima i treneru Željku Kopiću. Mađar se trenutno oporavlja od teške ozljede koju je zadobio u kolovozu prošle godine i operacije koljena koja je uslijedila nakon nje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oporavak ide bolje od očekivanog'

"Presretan sam što ću ponovno biti danas na Poljudu sa suigračima, hvala svim ljudima iz kuba koji su mi davali potporu u ovom, za mene, teškom razdoblju. Osjećam se odlično, iznimno sam zadovoljan kako napredujem. Oporavak ide bolje nego sam očekivao, odradio sam dobar posao posljednjih mjeseci, zbog čega sam vrlo pozitivan po pitanju povratka", rekao je napadač za službenu stranicu kluba.

Uskoro bi mogao početi individualno trenirati s loptom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naporno treniram ne bi li se što prije oporavio. Uskoro ću početi raditi individualno s loptom, a vjerujem da ću se uz dobar rad polako priključiti treninzima momčadi. U veljači će biti šest mjeseci da izbivam s terena, mislim da bi tada trebao početi s pravim treninzima", dodao je Futacs.

'Povratak na travnjak očekujem krajem veljače ili početkom ožujka'

Ozljeda je bila jako teška i iako oporavak teče vrlo dobro, 27-godišnji Mađar ne želi brzati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim žuriti, bitno je da mi se koljeno što bolje oporavi. Polako, ali sigurno. Neću ništa izgubiti ako to bude tjedan prije ili poslije. Sve ovisi kako će mi koljeno reagirati na sve postavljene zahtjeve. Najvažnije je da se osjećam dobro, ali nadam se i volio bi na svoj rođendan (22. veljače) održati puni trening s momčadi, a povratak na travnjak očekujem krajem veljače ili početkom ožujka. Vjerujem da ću se vratiti jači nego ikad", rekao je za kraj napadač presretan zbog novog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo