MAĐARSKI IZBORNIK PODSJETIO HRVATE NA PROŠLU UTAKMICU: / 'Lijepo se vratiti sedam mjeseci unatrag, ali to ne znači ništa...'

Image
Foto: Profimedia

Uoči susreta oglasio se mađarski izbornik Marco Rossi

8.10.2019.
15:28
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija u četvrtak se nakon četiri godine izbivanja vraća na Poljud i to u utakmici koja bi za nas mogla značiti velik korak ka plasmanu na Europsko prvenstvo. Zlatko Dalić i njegova momčad imaju pred sobom nelak zadatak. Mađarska nam je u Budimpešti priredila niz neugodnosti i ukazala na sve mane koje ima hrvatska reprezentacija.

No u Splitu bi trebalo biti drugačije. Borba za potvrdu prvog mjesta u skupini na domaćem terenu iziskuje poseban motiv, a motiv hrvatskim reprezentativcima neće nedostajati predprepunim Poljudom. Ulaznice za utakmicu s Mađarskom rasprodale su se u rekordnom roku i paklena atmosfera je zajamčena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IVAN RAKITIĆ PROGOVORIO O IZOSTANKU IZ REPREZENTACIJE I STATUSU U BARCELONI: /

'Svi znaju da je za mene Hrvatska broj 1, ali...'

Image
IVAN RAKITIĆ PROGOVORIO O IZOSTANKU IZ REPREZENTACIJE I STATUSU U BARCELONI: /

'Svi znaju da je za mene Hrvatska broj 1, ali...'

Uoči susreta oglasio se mađarski izbornik Marco Rossi.

"Svi znamo koliko je Hrvatska jaka. Jedna je stvar odlično se pripremiti za susret u Splitu, a druga stvar ući na teren ponizno. Moramo izaći pred Hrvatsku i pokazati za što smo sposobni. Ne smijemo se bojati, moramo biti hrabri", rekao je Rossi za mađarski Nezmeti Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga priča

Mađari su u Budimpešti iznenadili Hrvatskui ostavili je bez boda. No mađarski izbornik zna da je ovo neka skroz druga priča.

"Ako uzmem u obzir činjenicu da je svaka utakmica nova priča, onda ta pobjeda ništa ne znači. Ipak, dobro je vratiti se sedam mjeseci unatrag i podsjetiti na tu predstavu. Naravno, moramo biti ponizni, skromni i ne smijemo govoriti kako idemo u Split ponovno pobijediti Hrvatsku. Mi uvijek pokazujemo poštovanje prema protivnicima, naročito prema svjetskim doprvacima", dodao je mađarski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađare tri dana nakon ogleda protiv Hrvatske očekuje susret u Budimpešti protiv Azerbajdžana koji je za nih itekako važan, pogotovo ako uzmemo u obzir utakmicu Azerbajdžana i Hrvatske.

"Kako bismo produžili našu nadu u plasman na Euro, jasno je da moramo pobijediti Azerbajdžan. Odmah nakon ždrijeba rekao sam kako se tu momčad ne smije podcijeniti i oni vrlo ponosno igraju protiv svakoga. Ne dvojim niti malo kako ćemo trebati biti na vrhunskoj razini kako bismo ih svladali", zaključio je Rossi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo