MA, KAKAV MODRIĆ: / 'Današnja bi momčad isprašila njegovu s 3-0'

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Nogometaši Tottenhama nakon dugih 55 godina čekanja imaju ove sezone priliku osvojiti naslov engleskih prvaka.

18.4.2016.
16:50
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Mnogi su bili uvjereni da će se momčad s Lukom Modrićem i Garethom Baleom, današnjim zvijezdama Real Madrida, prije nekoliko godina boriti za engleski vrh, ali današnja ih je generacija nadmašila. Legendarni nogometaš Tottenhama Ledley King, čovjek koji je cijelu karijeru proveo u ovom klubu, smatra da se Modrić, Bale i društvo ne bi dobro proveli s današnjim Spursima.

'Lošije smo se branili'

"Današnji je Tottenham bolji kao momčad. Naša je generacija bila više napadački orijentirana, ali današnja momčad ima konstantu i bolje se brani. Mi smo vjerojatno bili iskusniji, s igračima poput Van der Vaarta i Adebayora, i kad smo imali dobar dan, mogli smo srediti svakog suparnika, ali nismo se dobro branili kao momčad. To je bio naš minus", rekao je King u razgovoru za London Evening Standard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova današnja momčad ima konstantu i bolja je. Vjerojatno bi nas pobijedila s 3-0. Kao Manchester United u prošlom kolu. Jedan od razloga zašto nismo postigli koliko smo mogli leži u tome da nismo imali konstantu u gostima", zaključio je bivši engleski reprezentativac koji je igrao za Tottenham od 1999. do 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo