MA FUĆKAŠ KATAR, MANDŽUKIĆ MORA U MANCHESTER: / Legenda Crvenih vragova objasnila zašto United treba dovesti Hrvata

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Ponovo se aktivirala priča oko Mandžukićeva prelaska Manchester United

24.12.2019.
8:16
Profimedia, Alamy
VOYO logo

Čini se kako je ipak došlo do velikog preokreta u transferu hrvatskog napadača Marija Mandžukića. Trebao je srebrni Vatreni preći u katarski Al Duhail i sve je praktički bilo dogovoreno, a onda su talijanski mediji otkrili kako je sve propalo i kako će Mandžukić ipak tražiti drugi klub.

Naime, ponovo se aktivirala priča oko Mandžukićeva prelaska Manchester United i engleski mediji sada tvrde kako ga Ole Gunnar Solskjaer želi dovesti sada u siječnju. Tu je temu komentirao Paul Parker, bivši igrač Uniteda i reprezentativac Engleske, a on misli da je Mandžukić idealan igrač za Crvene vragove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic goes for a header during the Italian Serie A football match AC Milan vs Juventus on November 11, 2018 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)

Zašto trebaju Mandžukića

"Govorimo li kratkoročno, onda da. Govorimo li o igraču koji će svojim dolaskom donijeti agresiju i stalnim pritiskom držati loptu na protivničkoj polovici umjesto da se ona vraća, onda svakako da. Međutim, momčad tada mora imati sposobnost zadržavanja lopte u svom posjedu. Također, premda je fizički izrazito moćan, Mandžukić nije igrač na kojem se treba graditi igra", kazao je Parker za Express Sport.

Zatim je naglasio koje su Mandžukićevu prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukić ima fantastičnu karijeru i na tome mu se trebamo diviti. Igrao je za sjajne klubove i za momčadi koje su mogle držati stalni posjed i protivnike uništavati pas igrom. Dakle, za mene bi Mandžukić bio svakako odličan potpis. Puno ljudi kaže da Mandžukić nije igrač za United, da on nije Manchester United. U redu, ali što je Manchester United u ovom trenutku? Kakav je pravi Manchester United u 2019. godini? To nitko ne zna", zaključio je Parker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo