LYON UNIŠTIO ROMU: / Ljubimac publike zabio strašan pogodak u utakmici sa 6 golova i dva preokreta

Image
Foto: AFP, ROMAIN LAFABREGUE

Sjajnu utakmicu u četvrtak u Europskoj ligi vidjeli smo i u Lyonu gdje je domaćin pobijedio Romu 4-2.

9.3.2017.
23:09
AFP, ROMAIN LAFABREGUE
VOYO logo

Lyon je vodio 1-0, Roma je okrenula rezultat i povela 2-1, da bi domaćin u drugom dijelu zabio tri gola za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lyon je poveo u osmoj minuti golom Mouctara Diakhabyja, međutim Roma je do kraja poluvremena okrenula rezultat golovima Mohameda Salaha (20) i Federiza Fazia (33). Domaćin je u 47. minuti izjednačio lijepim golom Corentina Tolissoa, u 74. minuti je Nabil Feklir ispremješao gostujuću obranu i potom lijepim udarcem svladao Alissona Beckera, a sjajnu predstavu 'lavova' zaokružio je Lacazette, nogometaš rođen u Lyonu i ljubimac tamošnje publike, golom za 4-2 u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/video/x5edka3_sport

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remi u njemačkom derbiju EL

Schalke i Borussia Moenchengladbach su odigrali 1-1. Gosti su poveli u 15. minuti preko Jonasa Hofmanna, a izjednačio je Guido Burgstaller u 25. minuti Bio je to njihov drugi međusobni ogled u posljednjih pet dana nakon što je Borussija u zadnjem ligaškom kolu na svom terenu slavila 4-2. Idući ogled imat će idućeg četvrtka ponovo u Europskoj ligi.

http://www.dailymotion.com/video/x5edjdp_all-goals-highlights-schalke-1-1-borussia-monchengladbach-09-03-2017_sport

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celta bolja od Krasnodara

Bez pobjednika je završio i susret između Olympiakosa i Bešiktaša (1-1). Domaćin je poveo u 36. minuti golom Estebana Cambiassa, a gosti su izjednačili u 53. minuti golom Vincenta Aboubakara nakon velike pogreške domaćeg vratara Nicole Lealija. Talijan je loše ispucao loptu, točno na noge kamerunskog napadača koji je zabio za 1-1. Matej Mitrović nije nastupio za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celta Vigo je na svom travnjaku pobijedila Krasnodar 2-1. Španjolci su poveli u 50. minuti lijepim golom Daniela Wassa, no radost domaćina kratko je trajala. Već u šest minuta kasnije izjednačio je Claesson. Pobjedu domaćinu donio je Beauveu u 89. minuti.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo